Украински вертуни или кюфтенца в омлет

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Украински вертуни или кюфтенца в омлет
Украински вертуни или кюфтенца в омлет
admin
Добавена от: admin
3392
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Към мляното месо прибавете нарязана глава лук, сол и черен пипер на вкус.


Вземете яйцата, количеството зависи от това колко порции ще приготвяте, и ги разбийте като за омлет.


Вземете малко от каймата, сплескайте на по-широко кюфте, поставете го върху чиния и залейте с разбитото яйце. 


Загрейте тигана.
В тигана излейте яйцето и в средата му пуснете кюфтето, покрийте с капак и изпържете. След това обърнете от другата страна и отново изпържете под капак. 


Готовия омлет оставете да се отцеди и поохлади.
След това го завийте внимателно на руло, като леко повдигате единия ръб.


Изпържете отново до готовност на месото.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft