Уран - мощната планета на прозренията излезе от Ретроградност: Овен, Рак, Везни и Козирог всички блокировки паднаха!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Уран - мощната планета на прозренията излезе от Ретроградност: Овен, Рак, Везни и Козирог всички блокировки паднаха!
7160
Уран - мощната планета на прозренията излезе от Ретроградност: Овен, Рак, Везни и Козирог всички блокировки паднаха!

На 10 януари 2020 г. Уран излиза от ретроградност и става директен в Телец след ретрограден цикъл, който започна на 11 август 2019 г.

Уран в Телец  

Практичността и изобретателността се съчетават като мощни движения в живота ви сега, когато сте започнали нов цикъл. Да вземете иновативни концепции и да ги направите реални и практични е вашият силен коз. Финансова хитрост, изобретателност, светски гений.

В средата на януари 2020 г.

небето ще бъде украсено с разнообразни звездни комбинации, които ще превърнат следващите месеци във въртележка на променящата се природа. Ако първата половина на януари ще бъде белязана от прехода на Уран към директно движение и съответно сериозно отклонение в мир, стабилност и компромиси, тогава до края на януари Уран ще придобие сила, която е благоприятна за конфликти и катаклизми. Този път обаче Уран ще ни остави избор - да наблюдаваме случващото се или сами да излезем на сцената.

Астролозите съобщават, че излизането на Уран от ретро фазата ще донесе на много от нас чувство на облекчение. Ще има възможност да се забавим за малко и да си поеме дъх след хаоса, в който живяхме последните месеци. Ретро-Уран обърка плановете: беше трудно да планираме и действаме систематично, бяхме принудени да се адаптираме към ситуацията и да изоставим целите си. Решенията очевидно бяха погрешни, а забавянето беше твърде скъпо. Всички промени, дори и най-незначителните, бяха забранени. Но всичко се промени: на 11 януари оковите паднаха, въпреки че астролозите настояват да не забравяме за предпазливостта.

Директен Уран и неговото влияние върху зодиакалните знаци

Ретро-Уран повлия на подсъзнанието: генерира недоволство от себе си, бунт срещу системата, изблици на негативни емоции и тревожност, смели измислици и необмислени действия. Тази енергия ни навреди отвътре и сега при директно движение ще избухне. За да избегнете неприятни ситуации, експертите съветват да се съсредоточите върху себе си, своите лични проблеми и емоционални преживявания.

Краят на ретрограда ще донесе забележимо облекчение на Овен, Рак, Везни и Козирог, защото много блокировки и негативни фактори ще паднат. Влиянието на ретро-Уран беше много трудно и безкомпромисно за тях. Въпреки това, почувствайки въображаема лекота, не трябва да оставяте само емоциите да ви владеят: има рискове да попаднете в много неприятни ситуации. Отрицателните събития могат да бъдат избегнати, ако реагирате на всичко внимателно и обмислено и вземате решения на трезв ум.

Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей да очакват неочаквани ситуации, които ще бъдат подхвърлени отстрани. Астролозите съветват да приемат връщането на Уран като директен подарък. Реалността наоколо ще създаде доста объркващи обстоятелства, но със сигурност ще донесе приятни промени. Можете да решите проблемите интуитивно или можете да действате със студено и хладно премисляне - и двете опции ще имат полза.

Телец, Дева, Скорпион и Риби ще получат открития, макар по отношение на личния живот. Астролозите съветват през пирода да спазвате  знаците на Вселената , за да не пропуснете момента, идеален за кардинални промени в живота.

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft