Накараха участнички в конкурс за красота да изгтият грима от лицата си и стана страшно!

вход през zajenata.bg
За Жената
Модни
Накараха участнички в конкурс за красота да изгтият грима от лицата си и стана страшно!
2485
Накараха участнички в конкурс за красота да изгтият грима от лицата си и стана страшно!

Красотата е различна. 

Членовете на журито на конкурсите за красота имат свои стандарти и рейтинги. Така например, това лято в Англия се проведе поредният годишен конкурс за красоти на страната. Победителката в този конкурс е чест да представи Англия на главния конкурс "Мис Свят"

Това състезание, подобно на много други подобни състезания, се проведе в няколко етапа. Имаше обаче една промяна. Първо, момичетата трябваше да изпратят своите снимки без грим, както и ретуш.

Това беше направено така, че в състезанието участваха истински момичета, а не „нарисувани“. В крайна сметка медиите оказват прекалено голям натиск върху жените, опитвайки се да ги впишат в измислени стандарти.

Организаторите на конкурса искаха да видят истинската, естествена красота на жените, а не да виждат напомнените кукли. Заслужава да се отбележи, че това предизвика буря от недоволство сред кандидатите за короната.

Оказа се забавно, че много момичета не могат да се представят истински, дори да са отмили козметиката си. Оказа се, че красивите вежди са татуировка, а пълничките устни са резултат от инжекции с Botox. Много млади дами също използваТ колаген, за да направят скулите си по-изразителни.

Не всеки успя да премине този етап с достойнство. Предлагам ви да разгледате снимките на красавиците в „естествена“ форма и „в пълен парад“.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft