Хороскопът за 15 август на Анжела Пърл: ОВЕН, нови планове. ТЕЛЕЦ, ще намерите пътя към целта. ВЕЗНИ, смели идеи

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскопът за 15 август на Анжела Пърл: ОВЕН, нови планове. ТЕЛЕЦ, ще намерите пътя към целта. ВЕЗНИ, смели идеи
19568
Хороскопът за 15 август на Анжела Пърл: ОВЕН, нови планове. ТЕЛЕЦ, ще намерите пътя към целта. ВЕЗНИ, смели идеи

Овен

Лесен приятен ден. Появяват се много нови планове.

Не винаги е възможно да ги приложите незабавно, но няма значение. Важно е да не забравяме за идеите, които се появиха през това време; ще бъде полезно да ги запишете. Определено ще се върнете при тях малко по-късно. Ще има възможност да разговаряте със стари познати, със сигурност ще имат добри новини за вас. Подаръци и изненади, включително романтични, са вероятни.

Телец

Бъдете внимателни и не бързайте с изводи. Денят изисква благоразумие и предпазливост. Благодарение на тези качества ще вземате правилни решения и ще намерите пътя към целта. Имайте предвид, че някои планове може да отнемат повече време, отколкото очаквахте, така че бъдете търпеливи. Възможно е да има повече противоречия от обичайното: не всеки е съгласен с вашата гледна точка, много имат въпроси към вас, на които не е лесно да отговорите. Но преди края на деня ще можем да постигнем съгласие за всичко. 

Близнаци

Сутринта може да бъде трудно да се поддържа самообладание. Или се притеснявате за дреболии, след това се ядосвате на себе си, след това се обиждате на онези, които просто са неразбрани. Всичко това затруднява да направите нещо наистина полезно, да се съсредоточите върху въпроси, които изискват внимание. Вие се отказвате от това, което сте започнали, преминавате към нещо друго и може да не довършите нищо. По-късно ще дойде по-ползотворно време, подходящо както за ново начало, така и за завършване на въпроси, на които вече сте отделили много енергия. 

Рак

Важно е да поддържате здравия си разум и да не се поддавате на провокации. Днес ще бъде по-трудно от обикновено, защото емоционалният фон е доста напрегнат, настроението може да бъде развалено от дреболии. По-лесно ще останете спокойни, ако се съсредоточите върху онези въпроси, при които всичко зависи само от вас и не чакайте помощ от никого. Следобед вероятно са приятни семейни събития. Това е подходящият момент за обсъждане на общи планове и споделяне на идеи за бъдещето. Можете да си купите някои полезни неща за вашия дом, например домакински уреди. 

Лъв

Този благоприятен ден едва ли ще донесе причини за вълнения и притеснения. Дава възможност да завършите сложните дела, които правите наскоро, да се справите с натрупаните малки проблеми. Ще има отговори на въпросите, които притесняват вас и вашите близки. Може да се появят добри идеи за работа или училище. Възможно е днес да разберете какви знания ви липсват за израстване в кариерата. Вечерта е подходящ момент да общувате с приятели и други хора, които са ви близки по дух, да споделяте вашите интереси и възгледи. 

Дева

Правилният ден за справяне с въпроси, важни за вас и вашите близки. Много се оказва добре, смелите ви начинания са придружени от късмет. Вие с готовност помагате на онези, които се окажат в трудни ситуации, давате отлични съвети на хората, които кандидатстват за тях. Хората около вас са благодарни за вашето участие и подкрепа. Следобедът е подходящ за дейности, които изискват спретнатост, концентрация и внимание към дребните детайли. Дори ако трябва да правите едно и също нещо за дълго време, не се разсейвате, не губете от поглед нищо и не забравяйте.

 Везни

Какъвто и бизнес да предприемете, няма съмнение, че те ще бъдат завършени навреме. Няма да са необходими много усилия, за да приложите смели идеи, които вие или някой близък до вас наскоро измисли. Не надценявайте силата си и не забравяйте да почивате. Възвръщайки силата си, ще почувствате, че сте готови за нови подвизи. Следобедът обещава неочаквани, но много приятни посещения. Ще се радвате, че имате възможността да се свържете с нови познати и да възстановите отношения с тези, с които сте били приятели преди. Началото на романтичните истории не е изключено.

Скорпион

Разбирате се добре с хората, намирате общ език с мнозина, лесно печелите симпатиите на онези, които обикновено не харесват никого. Това помага много в бизнеса; имате съюзници, благодарение на чиято подкрепа всички въпроси се решават по-лесно. Имайте предвид: не всички съвети си струва да се вслушате, но е важно да обърнете внимание на съветите на вашата собствена интуиция. Следобед ще бъде полезно да се съсредоточите върху семейните въпроси, решаването на битови въпроси. Това е подходящ момент за закупуване на мебели и интериорни предмети и други неща, които може да ви бъдат полезни у дома.

Стрелец

Останете спокойни и отделете време. Днес може да не е лесно: вие сте склонни да бъдете водени от емоции, да се поддавате на мимолетни импулси, без да мислите до какви последствия може да доведе това. Струва си да слушате съветите, дадени от стари познати. Чуждият опит ще ви помогне да избегнете собствените си грешки. Сериозната физическа активност е нежелателна; стресовите ситуации трябва да се избягват. Можете да се притеснявате много от дреболиите. Потърсете начин да се разсеете, преминете към нещо друго. Можете да намерите интересна работа, която ще донесе много удоволствие.

Козирог

Добър ден, за да поемете инициативата, да предложите нещо на другите, опитайте се да заинтересувате всички с вашите идеи. Има шанс да успеете в трудни въпроси. Тук, разбира се, се изисква постоянство и определено ще го покажете. Много хора харесват вашите думи и действия. Хората, които никога не са се доверявали на никого преди, веднага разбират, че могат да разчитат на вас. Затова няма да е трудно да намерите съюзници и помощници. Възможно е сътрудничеството да постави основата на приятелството или романтичните отношения.

Водолей

Докато денят е предизвикателен, можете да успеете. Приятелите често помагат в това: те с готовност споделят притесненията си, предлагат подкрепа, ако имате нужда. Това, което сте научили отдавна, ще бъде полезно. Много Водолеи ще могат да се върнат към стари планове, които не са били възможни преди. Струва си да се внимава, когато става въпрос за пари и ценна собственост. Има риск да загубите значителна сума, инвестирайки я в някакъв атрактивен, но безнадежден проект. Трябва да сте предпазливи, ако непознати хора се опитват много да ви заинтересуват, предлагайте твърде много.

Риби

Спокоен благоприятен ден, щедър с положителни моменти, приятни изненади и добри съвпадения. Ще има възможност да разговаряте с хора, които наистина сте пропуснали напоследък. Не са изключени срещи с дългосрочни бизнес партньори и колеги. Може да се окаже, че подновяването на сътрудничеството е чудесна идея, еднакво привлекателна за всички. Денят обещава да зарадва влюбените Риби. Романтичните срещи вървят добре.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft