Хороскоп за днес, 18 април-Добър ден за посещение на роднини, приятели и нов вид изява, която ви е за първи път

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за днес, 18 април-Добър ден за посещение на роднини, приятели и нов вид изява, която ви е за първи път
7245
Хороскоп за днес, 18 април-Добър ден за посещение на роднини, приятели и нов вид изява, която ви е за първи път

Овен

В четвъртък трябва добре да помислите, дали не забравяте важен ангажимент, който сте поели и за да не се налага да ви напомнят,  запсвайте си в телефона. Човекът, към когото сте го поели все пак ще остане доволен, тъй като ще го изпълните блестящо!

Телец

Това е добър ден да посетите ваши роднини.

Преди това се поинтересувайте дали не трябва да занесете нещо, от което имат нужда. Вашата помощ ще е от значение.

Близнаци

Този четвъртък може да преживеете недоразумение, заради некачествена комуникация. Потърсете най-сигурния начин за общуване, за да очаквате добър резултат.

Рак

Този четвъртък може да преживеете силни чувства, които да ви променят. Може и да не се променяте, но после не се оплаквайте от живота ви. Опитайте се да сте далновидни.

Лъв
Този четвъртък ще изпитате някои съмнения. Не ги отхвърляйте, като нещо ненужно, вероятно има сериозна причина да се появят и да ви бъдат полезни.

Дева
Този четвъртък ще ви е нужно двойно повече сила, за да изпълните ангажиментите си. Не пропускайте закуската си, един контрастен душ ще ви даде повече сили за деня.

Везни
Този четвъртък може да помислите за близко забавление. Помислете кой от приятелите ви би откликнал най-бързо и не бавете обаждането.

Скорпион
Този четвъртък е добър ден за търсете на нови сфери за изява. Не отхвърляйте новите запознанства. Те ще са важен източник за вашето развитие сега.

Стрелец
Този четвъртък бъдете сигурни в себе си, за да не се изложите при представянето на ваша идея. Няма лошо и да имате малка напомняща бележка. Така дори ще изглеждате още по-внушително.

Козирог

Днес не се дръжте така сякаш живее сами на този свят. Сега е важно да се съобразите с чувствата на другите и да помислите как бихте могли да съпреживявате и да покажете съчувствие.

Водолей
Днес не си търсете извинения, за да не направите нещо. Всяко забавяне сега може да ви струва скъпо. Жертвата, която ще направите няма да е толкова болезнена.

Риби
Днес не залагайте на доброто развитие на нещата от само себе си. Ако нещо трябва да се промени, то това трябва да стане с вашето активно участие. Не си мислете, че всичко ще мине от само себе си.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft