Хороскоп за за утре, 7 декември-РИБИ Видим успех, СТРЕЛЕЦ Делова сполука и лични ядове

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за за утре, 7 декември-РИБИ Видим успех, СТРЕЛЕЦ Делова сполука и лични ядове
13255
Хороскоп за за утре, 7 декември-РИБИ Видим успех, СТРЕЛЕЦ Делова сполука и лични ядове

Петък обещава да бъде динамичен и доста дързък ден. Ще ви се наложи да се справите с множество задачи, за определен период от време.

Не се колебайте да действате с размах, ако усещате, че това ще ви доведе до крайният успех!

Хороскоп за за утре ОВЕН 
Внимавайте!
            Служебната ви работа е съпътствана от умора и отегчение, въпреки, че за повечето от вас тя си е струвала усилията. Добър благодатен ден, който ви носи късмет за придобивки – финансови и други. Позициите на които се намирате, повишават самочувствието и засилват вярата в успеха. Много важно е обаче да не влизате в противоречия. Нарушите ли хармонията, безусловно ще последва провал.
 

Хороскоп за за утре ТЕЛЕЦ  
Трудности
           Бизнес-занимания и делови срещи са част от нещата, на които ще отделяте от времето си днес. Проблемите при Телците продължават, а прекъсването на тази крайно неприятна тенденция може да се получи само чрез решителни действия, даващи шанс за кардинална промяна, а повечето от зодията със сигурност не желаят разгръщането на такава и ще опитат да надхитрят Съдбата.

Хороскоп за за утре БЛИЗНАЦИ
 Контролирайте емоциите!
            Губите прекалено много време днес в излишни колебания и размишления как да постъпите в дадена ситуация. Деловата стабилност на Близнаците е извън съмнение, а петък увеличава възможностите ви за печалби чрез делови ангажименти. Емоционалността ви обаче е взривоопасна. По-голямо внимание следва да обърнете на личните и деловите партньорски взаимоотношения.

Хороскоп за за утре РАК 
Активни във всичко
           Възможно е да бъдете подведени от чужди интереси, които да ви попречат да видите някои истинските неща около вас. В настоящия момент за Раците е най-важно да владеят емоциите, за да направляват и външните събития, които попадат в обсега на дейността им. Имайте готовността да действате бързо. Това е едно от изискванията за успешен ден и засяга преди всичко деловите ви ангажименти.
 

Хороскоп за за утре ЛЪВ 
Успешни действия
            Днес дейността ви няма да бъде свързана с работата или с бизнеса. За успешната реализация на целите си в близкото бъдеще, Лъвовете следва да бъдат напълно убедени. Въпросът излиза от рамките на деня, но не и от стремежите ви. Днес вашите възможности за материална сполука или за разрешаване на спорни ситуации чрез администрация са силни.

Хороскоп за за утре ДЕВА
Овладейте напрежението
            Може би на моменти околните по различни причини, прекаляват с комплиментите към вас и така губите трезвата си преценка. Днес голяма част от Девите са в лошо настроение, което в комбинация с някои външни негативни фактори от заобикалящото пространство, прераства от време на време в агресивност. Не се подавайте на подобни въздействия, защото не е изключено да влезете в конфликт с някого.

Хороскоп за за утре ВЕЗНИ 
Повишена емоционалност
            Гъвкавия ви подход ви дава сериозно предимство. Твърде мнителни и доста емоционални, днес Везните сами  предизвикват неприятностите и ги преживяват като вътрешно напрежение или под формата на възникнали противоречия  и конфликти. Конфликти за този ден се очертават по финансови въпроси, а при някои поради ревност.

Хороскоп за за утре СКОРПИОН
 Временни неудобства
            Сетивно ще търсите близостта на онези, които ви карат да се усмихвате и в чиято компания се чувствате свободни и изпълнени с позитивни мисли. Днес Скорпионите не се чувстват по удобния начин, но това няма да попречи на професионалната им реализация. Важно условие за деня е да владеете нервите си! Това е най-важното през този напрегнат ден. 

Хороскоп за за утре СТРЕЛЕЦ 
Делова сполука и лични ядове
           Имате чувството, че успехът постоянно ви се изплъзва. Не губете търпение и продължавайте в същия дух. Активни и с творческа нагласа, Стрелците ще действат категорично по делата си, което ще им позволи успешни достижения. За мнозина петък ще предизвика и ядове, които засягат предимно въпроси от лично естество. Най-вече се очертават разговори за изясняване на взаимоотношения.

Хороскоп за за утре КОЗИРОГ 
Психическа преумора
            Въображението ви е неудържимо днес, и ако бъдете добри към себе си, за да осъществите хрумванията си, ви очаква приятно и безгрижно бъдеще. Днес голяма част от Козирозите са доста отпуснати, но е сигурно че ще се наложи да се стегнете и да наблегнете на деловите задължения. Необходимо е предварително да определите начина на работа, защото съзнанието ви е ангажирано с други събития и може да действате по-слабо.
 

Хороскоп за за утре ВОДОЛЕЙ
Енергични действия
            Наслаждавате се на спокойните моменти, които сте заслужили с неуморната си работа през изминалите дни. Мнозина от зодията ще се сблъскат с мощни съпротивителни сили, които ще преодолеете с не по-малко мощна ответна реакция. В случая става въпрос за неприятности без последствия. Ако въпросната ситуация се свързва със стар делови проблем, следва щателно да го обмислите отново.

Хороскоп за за утре РИБИ 
Видим успех
          Късметът ви днес наистина е впечатляващ, но не бива да злоупотребявате с него. Сигурен успех гарантира петък за представителите на Риби в сферите за делова реализация, преговори и по отношение ангажиментите в обществените среди и партньорството. Известни отклонения може да очаквате за последното, където не са изключени хитрости и тайни кроежи.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft