Хороскоп за утре 13 август-ВОДОЛЕЙ Професионален успех, КОЗИРОГ Ярко успешен ден

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 13 август-ВОДОЛЕЙ Професионален успех, КОЗИРОГ Ярко успешен ден
15217
Хороскоп за утре 13 август-ВОДОЛЕЙ Професионален успех, КОЗИРОГ Ярко успешен ден

ОВЕН
Не се конфронтирайте
Няма да липсват проблеми на работното място, но ще се справяте с тях в движение. Проблемите в четвъртък засягат невъзможността за реализиране на целите.

Непълнотата при осъществяване на намеренията е видно дори и при онези Овни, които щателно са планирали делата и действията си. Основна причина за неуспеха ще е конфронтирането и хитрите противникови удари.

ТЕЛЕЦ
Пречки
Получаваната от вас енергия ще ви направи активни и с желание за развлечения. Положителното влияние на съдбовните фактори е подчертано днес, но то едва ли ще е достатъчно силно, за да отстрани ситуациите, които предизвикват пречки и забавяния в реализацията на дневните цели. Някои от зодията ще се превърнат в обект за удари от влиятелен администратор.

БЛИЗНАЦИ
Успешно справяне
Погрижили сте се програмата ви за днес да обхване всички приоритетни задачи и ще я следвате, отговорно и без излишни емоции. Денят определено е успешен за Близнаците, но не може да се твърди с такава категоричност, че ще е и спокоен. Мнозина от зодията ще бъдат неправомерно атакувани от някого, което ще предизвика реакции на повишена гневност. Не се подавайте на провокации за да не последва дисбаланс.

РАК
Бъдете настоятелни
Старайте се да бъдете обективни, когато близките търсят мнението ви, а не просто да налагате възгледите си. Енергични и активни, Раците са в състояние да покрият широк периметър от социалното пространство за осъществяване на целите си. За успеха си е необходимо да действате последователно по предварително изготвен план, без да се отклонявате от делата. Това ще гарантира сполуката ви.

ЛЪВ
Доста проблеми
Много детайли на другите ще убягват, но това ще ви носи предимство и ще вземате правилни решения. За Лъвовете ще е почти невъзможно да си обяснят причините за проблемите, с които се сблъскват. Трудностите ще засилят нервното ви напрежение, а последното ще породи конфликти. Необходимо е нещо да промените стила и методите на работа. Важно е да наблегнете на честността.  

ДЕВА
Лични проблеми
Възможни са затруднения в изпълнение на бизнес-ангажиментите ви днес, но не прехвърляйте вината върху другите. Девите ще действат сполучливо за реализацията на деловите си цели, но осъществяването на въпроси от лично естество ще е мъчително и ще предизвика явното недоволство на мнозина от зодията. По принцип шансът ве силен, но някой ще издигне мъчно преодолими прегради пред вас.

ВЕЗНИ
Успех, но и нерви
Посветете се на задачите си, които повече не търпят отлагане. Влиянието на планетите в четвъртък е смесено. Въпреки усилията ви за успех при провеждане на контакти в обществото, последните едва ли ще удовлетворят очакванията ви. Сполука ще имате при осъществяването на служебните си задължения, както и в реализацията на някои от личните цели.

СКОРПИОН
Служебни проблеми
Този ден ще е динамичен и изпълнен с разнообразни преживявания. По отношение на контактите и за реализацията на лични цели, четвъртък и благоприятен и сполучлив. Тази характеристика е валидна и за финансовия ви успех, но не може да се приложи за сполуката в деловия сектор. Тук ще е много напрегнато и неприятно поради проблеми с вашите врагове,

СТРЕЛЕЦ
Пазете се от измами
Завиден ентусиазъм за работа имате днес. Вие сте инициатор на доста начинания, които обаче изискват пълното ви отдаване. Устремени към реализацията си, Стрелците ще подходят почтено и открито към околните, което сега може да ви причини разочарования, а последните да събудят и гнева ви, и да последват кавги. Засилете наблюдателността и критичността си, за да се предпазите от лъжци и измамници.

КОЗИРОГ
Ярко успешен ден
Нуждаете се от подкрепа, за това се обърнете към хора, имащи власт и сила да ви помогнат. Много благоприятен ден, който безусловно подчертава, че ще реализирате в пълнота целите проектирани за деня. Не влизайте в кавги и конфронтации, защото никак не е чудно да последват проблеми от администрация. Особено сполучливи ще са контактите в личен и в делови аспект.

ВОДОЛЕЙ
Професионален успех
Поемате изпълнението на определен проект днес, който ще ви открие неподозирани възможности за в бъдеще. Четвъртък е положителен за професионалната реализация на Водолеите и предоставя добри възможности за парични печалби. В контактите с приятели и в обществените среди може да възникне напрежение, но разполагате с необходимите умения да го неутрализирате. В любовта проблеми.   

РИБИ 
Концентрирайте се върху целите си
Днес ще ви се наложи да бъдете внимателни в работата си, ако искате да постигнете добри резултати. Четвъртък никак не е лош за успешната реализация на целите, но изисква по-висока концентрация върху делата, с които ще се заемете. Завишете и вниманието си към действията на другите, за да станете жертва на измами по финансови въпроси. Очертава се явна подкрепа от влиятелна личност.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft