Хороскоп за утре, 15 декември: Лъв, осигурете си спокойствие. Риби, денят ви ще е пълен с емоции и събития

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 15 декември: Лъв, осигурете си спокойствие. Риби, денят ви ще е пълен с емоции и събития
10445
Хороскоп за утре, 15 декември: Лъв, осигурете си спокойствие. Риби, денят ви ще е пълен с емоции и събития


ОВЕН
Реализиране на лични цели
Денят ви ще е наситен на интересни занимания, зареждащи ви с положителни емоции. Неделя е успешна за цели от лично естество и е хубаво, че не ви задължава с професионални задачи, защото ще ви създаде ядове и ще влезете в конфликти.

Личните си ангажименти ще осъществите в пълнота. В обществените контакти бъдете бдителни. Ще се сблъскате с хитри уловки. Хубав и силен ден, през който енергията на милосърдието, търпението и състраданието повеляват да се прави добро на ближните.

ТЕЛЕЦ
Трансформации и трудности
Добронамерени сте към всички около вас и днес ще усетите ответните реакции на околните, които няма да останат безучастни към проблемите ви. За Телците настъпва период на затруднения. Определението засяга бизнеса и деловата реализация, където явно възникват външни пречки, независимо от факта, че личност от влиятелните среди е поел ангажимента да ви подкрепя и помага. Сега слезва да разчитате единствено на себе си. 

БЛИЗНАЦИ
Разногласия
Предвидливостта ви е впечатляваща и ви спестява много разочарования. При вас напрежението не намалява, въпреки че в неделя ситуацията е по-облекчена. Във взаимоотношенията с човек от обкръжението ви ще възникнат разногласия, които ще предизвикат разпадането им. За някои от зодията това неприятно събитие ще бъде тежък и неочакван удар. Силен ден, през който лесно ще може да се помирите и да възстановите отношенията си.

РАК
Здравословна нестабилност
Възможно е днешният ден да не е от най-приятните ви напоследък. С повече усилия ще изпълнявате рутинните си задачи. По всяка вероятност мнозина от Раците ще се откажат от активна дейност по делови въпроси или от присъствие в обществените среди поради лични проблеми и недостатъчно стабилно здравословно състояние. Добре е да се съобразяване със здравето си, за да не последват усложнения. Очаквано развитие и подреждане на въпрос, който ви интересува ще ви направи доволни днес.

ЛЪВ
Силен късмет
За да решите въпросите, които ви притесняват си осигурете малко спокойствие. Личните притеснения, обикновено свързани с работата при мнозина от Лъвовете, са негативната страна на деня, но в същото време ситуацията не е така отчайваща, защото не липсват фактори, които ви изпълват с надежди. Ще доловите раздвижването още днес, Неделя носи силен късмет. Насочете активността си към добри дела и не съжалявайте за пропуснати ползи.

ДЕВА
Домашни и лични проблеми
Денят ще ви срещне с някого, интереса ви към когото е силен. Личната стабилност на Девите не е под въпрос, но днес мнозина от зодията не се чувстват уютно поради здравословна недостатъчност или заради домашни проблеми. Свеж полъх в настроението ви ще предизвикат контактите в обществените среди, които ще ви разкрият нови възможности. Изразявайте любовта и състраданието си, за да сте в синхрон с енергетиката на деня.

ВЕЗНИ
Понижено настроение
В добро състояние на духа сте и ще останете незасегнати за вълнения и емоционални натоварвания. Неделя ще е трудна за преобладаващата част от Везните не поради сблъсък с проблеми и трудности, а от гледна точка на понижено настроение. Въпреки това денят съвсем не е лош, защото се характеризира със силен късмет, а действащите в обществените среди ще завоюват стабилен успех. Днес всяко добро дело, насочено към семейството, обществото и личното ви благополучие ще бъде толерирано от Съдбата.

СКОРПИОН
Душевна тревога
Разширете кръгозора си и не гледайте едностранчиво на събитията покрай вас. Социалната ситуация характерна за Скорпионите, е доста утежнена и от дълго време насам ги държи в състояние на изразителен душевен дискомфорт. В такъв дух ще премине и днешната неделя, защото положението не помръдва. Много скоро обаче събитията коренно ще се променят във ваша полза. Много от вас днес ще станат инициатори на срещи и договорености за бъдещи начинания, които е добре да стартирате през идващите дни.

СТРЕЛЕЦ
Тежък ден
За работа винаги има време, но днес дайте свобода на фантазиите си. Много напрегнат ден, който носи силни неприятности на Стрелците. Ако при някой от знака са налице здравословни аномалии би трябвало да се консултира с лекар, за да вземе необходимите мерки. Днес не бива да поемате делови оферти за съвместна работа с някого. Ще последва измама. Без да се впускате в нищо ново, сърцато изразете любовта, състраданието и милосърдието си.

КОЗИРОГ
Ярко напрежение
Спокоен, изпълнен с ведро настроение ден. За Козирозите е характерно силно напрежение по въпроси от лично естество. За някои от зодията е видим и рефлекс от делови тип, който за момента внася допълнителен негативизъм поради явно неясното раздвижване на събитията. Това не бива да ви безпокои, защото не следват проблеми. Възползвайте се от благоприятната енергетика на деня и изразете по подходящ начин щедростта и желанието ви да сте полезни и на други хора, освен на близките ви.

ВОДОЛЕЙ
Лични проблеми
Чувствате се чудесно днес и ще ви се иска да се занимавате с нещо полезно и разтоварващо едновременно. И при вас проблемите са предимно лични, като за мнозина от зодията те определено засягат любовния живот. Ще има промяна, която явно означава край наинтимна връзка, и начало на нова. За мнозина от знака предстоят и промени свързани с дома, чрез които ще се освободите от проблеми. Днес не започвайте нови начинания и се старайте във всичко да откривате добрите страни.

РИБИ 
Пред хубава промяна
Денят ви ще е изпълнен с емоции и събития. Обичате предизвикателствата и ще започнете нещо, което не сте правили досега. Неделя е особено благоприятна за разрешаване на проблеми засягащи участието ви в деловия живот. Едни от зодията ще се освободят от мъчителни неприятности чрез подкрепата и помощта на влиятелен човек, а за други се очертава нов делови етап с чудесна характеристика за нова работа. 
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft