Хороскоп за утре 15 септември-СТРЕЛЕЦ Ярко успешен ден, ЛЪВ Успешни действия

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 15 септември-СТРЕЛЕЦ Ярко успешен ден, ЛЪВ Успешни действия
13838
Хороскоп за утре 15 септември-СТРЕЛЕЦ Ярко успешен ден, ЛЪВ Успешни действия

ОВЕН
Предстоят промени
Развитието на събитията ще повиши темпото ви, което е добре за бизнеса ви, но в същото време ще ви създаде и известно притеснение. Сряда подчертава, че настъпват промени.

За някои ще са изненада, но други от знака са се насочили съвсем съзнателно към тях, и няма да преустановят движението си по този път докато не постигнат целите си, независимо от трудностите, с които ще се сблъскат в следващите деветдесет дни.

ТЕЛЕЦ
Проблеми
Разбирате се добре с всички около вас днес и това ви носи удовлетворение на работното място. Денят ще е труден въпреки хитростта, с която мнозина от Телците ще си послужат, за да постигнат целите и намеренията си. В делово следва да сте внимателни и прецизно да преценявате шанса за успех. Възниква напрегната ситуация, която ясно подчертава, че може да се разминете с целите си.

БЛИЗНАЦИ
Действайте разумно
Оставете настрана работата си днес. Опитайте да се уедините на място, което ще ви помогне да се разтоварите. Близнаците, които устоят на изкушението да хитруват при осъществяването на целите си, и се заемат сериозно с прокарването на надеждна стратегия, която ще следват, разполагат с чудесен шанс за пълна реализация. Иначе всеки опит за постижение „на парче”, е обречен на явен провал.

РАК
Ден на силен успех
Днес ще бъдете заети, но естеството на ангажиментите ви доставя удоволствие. Това е прекрасен ден за реализация на делови цели, за постигане на парични печалби и за пътуване с намерение за увеличаване на професионални периметър. Пълен успех ще радва онези Раци, които ще се заемат с отстраняване на проблеми и неуредици в партньорските си ангажименти.

ЛЪВ
Успешни действия
Много точно ще изберете конкретния човек, към когото да се обърнете за съдействие. Благоприятна и успешна за провеждане на претовори, за разрешаване на финансови спорове и за отстраняване на пречещи фактори, сряда ще е напълно успешна, ако сте достатъчно мобилизирани за активна практическа дейност в професионален план. Работете за стабилизацията си.

ДЕВА
Нерви и сблъсъци
Ще проявите инициатива, включвайки се в организацията на предстоящо събитие, с което ще спечелите нечие доверие. Сряда не е от спокойните и благодатни дни. Успехи не липсват, но ситуацията около вас ще е доста напрегната, и повечето от зодията ще имат неприятни разговори или сблъсъци с делови партньори и колеги в службата. Загуби не се очертават, но раздразнението ще е високо.

ВЕЗНИ
Благодатни възможности
В сътрудничество с колеги и партньори ще търсите по-добри решения на съществуващ проблем. Ако представителите на Везни са достатъчно мобилизирани за реализацията на целите си – делови или лични, сряда ще ги зарадва с подобаващ успех. Особено ползотворни ще са контактите в обществените среди и работата с партньори от службата  или от съответната сфера в бизнеса.

СКОРПИОН
Проявете твърдост
От много време някои от вас пренебрегват все по натрапващата им се нужда от движение. Скорпионите ше действат с видима активност по интересуваща ги цел, а за да успеят, не бива да се поддават на никакви разколебаващи ги тенденции, с каквито мнозина ще бъдат атакувани. Знаейки че целта на тези атаки е точно такава, ще е голяма грешка от ваша страна ако отстъпите.

СТРЕЛЕЦ
Ярко успешен ден
Намерете време за почивка и разтоварване от натрупаното напрежение. Ден с много добри възможности за Стрелците, гарантиращ чудесни постижения в службата, бизнеса, при провеждане да преговори от делови тип, или при сключване на сделки. Внимателният подход към реализиране на целите винаги е от полза, и ще ви позволи да отстраните проблеми.

КОЗИРОГ
Сблъсъци
Имате възможности да проявите способностите си. Това ще ви окрили и ще увеличи доходите ви. Сряда не е от безконфликтните дни и ще предизвика доста нерви у преобладаващата част от знака. Ще действате съкрушително към враговете си, но не е сигурно, че ще успеете да осъществите целите си, което обикновено ще е следствие от загубата на ценно време и нестабилни обстоятелства.

ВОДОЛЕЙ
Ситуацията не е достатъчно стабилна
На работното място ще бъдете принудени да отстоявате по-твърдо позициите си, което може да повиши градуса на напрежение, но ще се справите. Водолеите се чувстват стабилни на позициите си и това ги убеждава, че са непоклатими. Подобно мислене е много грешно и ако не го промените ще се сблъскате много скоро с неприятности. Ситуацията, (не само около вас), е изключително нестабилна, подвеждаща и достатъчно коварна.

РИБИ 
Бъдете внимателни
Не се отказвайте, ако срещнете неудачи в работата си. Шансът на Рибите за постигането на желани цели е изразителен. Ако обаче губите времето си с ненужни срещи и разговори с приятели, вероятността да го пропуснете е огромна. Някои са готови да се поддадат на изкусително предложение. Внимавайте! Може да се окажете тежко измамени.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft