Хороскоп за утре 16 октомври-РИБИ Късмет, ВОДОЛЕЙ Силен късмет и успех, СТРЕЛЕЦ Успешна реализация

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 16 октомври-РИБИ Късмет, ВОДОЛЕЙ Силен късмет и успех, СТРЕЛЕЦ Успешна реализация
28342
Хороскоп за утре 16 октомври-РИБИ Късмет, ВОДОЛЕЙ Силен късмет и успех, СТРЕЛЕЦ Успешна реализация

Доста зает и ангажиращ ден - именно така може да характеризираме предстоящата сряда. Въпреки повишената заетост, денят обещава да бъде доста успешен.

Сполуката е гарантирана само и единствено, ако се придържате към добрия тон и комуникация с околните.

ОВЕН
Активни и с повишена нервност
В работата си срещнете разбиране и с общи усилия ще приключите задачите си днес. В състояние на повишено напрежение, представителите на Овен ще действат активно, но и често пъти ще прибързват, което ще е причина за пропуски. Агресив-ността при някои ще е причина за остри конфликти, докато други ще се възползват от тактичността, бързината и хитростта. 

ТЕЛЕЦ
Непълна сполука
Този ден ще е особено успешен за онези от вас, които се занимават с търговска или някакъв вид посредническа дейност. Сполуката на Телците през този ден не е под съмнение, но едва ли ще е пълна, освен че в партньорските взаимоотношения и в деловите среди ще възникнат остри противоречия, които в много случаи ще приключат със скандали. Ще обмислите за-дълбочено събитията с цел необходими корекции. 

БЛИЗНАЦИ
Не допускайте грешки
Не бъдете нетърпеливи. Възможна е ситуация, провокирана от невъзможността ви да влезете в тон с околните. Благоприятните изначални характеристики за успешен ден ще бъдат лесно анулирани от онези Близнаци,които демонстрират нетърпение и не спазват правила-та на играта. Шансът ви за реализация на проектите и намеренията е много силен. Евентуален неуспех ще се дължи на лични грешки. 

РАК
Чудесни показатели
Този ден ви предлага различни изненади в професионален и личен план. Сряда предоставя много добри възможности за успешни действия в сферата на вашите професионални и бизнес ангажименти, както и значителен шанс за укрепва-не на позициите. Най-успешен ще е стратегическият подход. Ярко положителни ще са и контактите в близкия кръг и обществото. 

ЛЪВ
Задоволителен успех
Имате добри професионални шансове днес, които обаче ще трябва да използвате докрай и без колебание. Този ден е твърде благоприятен за Лъвовете от гледна точка на успех, постиг-нат на базата на повишена активност. Някои от целите ви няма да бъдат реализирани поради блокиране на ситуацията. Намесата е външна. В пълнота ще осъществите  ли-вите си цели и планираните обществени контакти.

ДЕВА
Успехи
При част от вас днес се наблюдава временен застой в професионалното развитие, но това съвсем не бива да ви притеснява. Въпреки успешната делова реализация и личната стабилност, с която разрола-гат Девите, сряда ще е напрегната. Най-внимателни следва да сте в обществените си контакти. Не се поддавайте на обещания за силни, лесни и бързи  печалби чрез учас-тие в предлаган ангажимент. 

ВЕЗНИ
Засилена нервност
Имате много добри шансове през този ден, но е желателно да не допускате емоциите да ви пречат при взимането на решения. Липсата на успех и напредък в развитието на интересуващо ви делово направ-ление,продължава да държи доста от Везните под високо вътрешно напрежение.Гне-вът и кавгите обаче няма да придвижат развитието на събитията в положителна по-сока. 

СКОРПИОН
Владейте се
С хубави мисли ще посрещнете утрото и ще се радвате на живота си. И при Скорпионите напрежението е ярко и изразително, а някои от зодията са доста невъздържани и дори агресивни. Последното в никакъв случай няма ви реши проблемите а напротив – ще ги задълбочи. Действайте търпеливо и чрез стратегия. Този стил е предимствен в настоящия момент. Сряда определено носи късмет, който ще материализира усилията ви. 

СТРЕЛЕЦ
Успешна реализация
Можете да получите много добро предложение в личен или професионален план стига да проявите необходимата гъвкавост да направите компромис. Последователни, но и напористи, Стрелците успяват да осъществяват целите си с прилично темпо. През този ден се очертават известни разочарования или недоволс-тво, предизвикано от разпространението на сплетни и клюки по ваш адрес. Не вли-зайте в разправии с разпространителите им. 

КОЗИРОГ
Настойчиви действия
Обстановката около вас е благоприятна и някои съмнения, които сте имали до сега ще отпаднат сами. С повече настойчивост Козирозите ще осъществят успешно намеренията си, и задължителните професионални задачи. Хитруването и недостойните средства не са препоръчителни, но явно мнозина ще се възползват от тях, въпреки че честните вза-имоотношения ще им предоставят повече сигурност. 

ВОДОЛЕЙ
Силен късмет и успех
По-малко говорете и повече слушайте какво се говори. Възможностите на Водолеите за реализация на лични и делови цели са ясно подчертани чрез силния късмет, с който разполагате днес.Остротата във взаимоотно-шенията ще е повишена. Не толерирайте този стил, особено в службата. Разчитайте на късмета си, който ще удовлетвори очакванията ви. Неправомерните действия, опитите за хитруване и отпускането са вредители от първа степен, които освен че ще ви провалят, ще ви причинят и куп допълнителни несгоди.

РИБИ 
Късмет
Успешен ден, особено за бизнеса. Задължително изпипвайте всички детайли при сключване на договори и сделки, за да спечелите. За осъществяване на целите в бизнеса и професията, вашите възможности са много добри. Ще имате шанса да се възползвате в пълнота от благоприятните усло-вия при положение, че сте достатъчно сдържани.Оформят ли се противоречия и кав-ги, ситуацията ще стане непредсказуема. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft