Хороскоп за утре, 17 май - РАК Материална сполука, ЛЪВ Не проявявайте лековерие

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 17 май - РАК Материална сполука, ЛЪВ Не проявявайте лековерие
12833
Хороскоп за утре, 17 май - РАК Материална сполука, ЛЪВ Не проявявайте лековерие


ОВЕН
Сполука, но действайте внимателно
Демонстрации на независимост само ще ви създадат напрежение в семейството. Реалистичната ви оценка за хората и събитията ще ви предпази от чуждо влияние, от подражаване или пък да следвате чужди мисли.

Независимо от факта, че мнозина от Овните са притиснати в емоционален план от проблеми, чието естество е различно, самочувствието на преобладаващата част от представителите на зодията е на високо ниво. 

ТЕЛЕЦ
Ярко напрежение
Не чакайте друг да се погрижи и да разнообрази живота ви. Днес е за предпочитане по-категорично да отстоявате интересите си и да следвате собствените си цели, без да се влияете от чуждото мнение и отношение към вас. Много силно напрежение се очертава за преобладаващата част от представителите на зодията. В повечето случаи се свързва с неочаквано възникнали пречки за реализирането на делова цел. Проблемите идват от високостояща личност. 

БЛИЗНАЦИ
Владейте се
Този ден ще бъде натоварен, но и едновременно с това и доста интересен. Не позволявайте на вредните си навици и тревожни  мисли да влияят на поведението и плановете ви днес. Около Близнаците остротата е голяма, а липсата на разбирателство по интересуваща ви тема е характерно явление при мнозина. Ще последват разногласия, които ще извадят от емоционално равновесие по-нетърпеливите. Редно е да сте по-въздържани макар и да не осъществите целта си.

РАК
Материална сполука
Заемате се с много неща наведнъж днес и едва ли ще останете доволни от резултата. Следвайте принципите и интересите си, но не самоцелно, а с оглед на това и други хора да са доволни от решенията ви. Денят е много добър за осъществяване на делови цели в партньорство с някого или самостоятелно но  ако се обърнете към човек с възможности да подкрепи за реализирането на ваше намерение – ще получите отказ, или ще бъдете измамени.

ЛЪВ
Не проявявайте лековерие
Не разчитайте прекалено много на чужда помощ. Съсредоточете се, огледайте се и ясно преценете обстановката. Мислете позитивно за живота и му се наслаждавайте, като създавате спокойна и творческа атмосфера около себе си. Лъвовете ще са сполучливи и успешни ако действат самостоятелно и в условията на „тайнственост”. Потайно означава, че не бива да шумите, за да не ви изненада някой „доброжелател”. 

ДЕВА
Пазете се от противниците си
Заемате се с доста ангажименти днес, без да мислите че имате нужда от почивка. Предстоят развития, които изискват да сте в добра форма. Преборете се със страховете си. Неделя може да се определи като добра, за реализация на лични цели, но в по-широк периметър е специфична, защото от една страна създава условия за освобождаване от проблеми, а от друга ярко засилва враждебното настроение на противниците. Избягвайте конфликтите и се пазете.

ВЕЗНИ
Владейте емоциите
Щом прекрачите прага на дома си, повдигнете брадичката, изправете главата и поемете от слънчевата светлина. Бъдете наблюдателни, анализирайте случващото се и работете за отстраняване на онези неща, от които не сте доволни. Основен фактор за нервността на Везните в неделя е усещането за липса на време, необходимо за реализацията на целите. Не се притеснявайте по този повод, защото ще осъществите намеренията си успешно и в срок. 

СКОРПИОН
Денят е добър – но нервен
Една от тайните на успеха е в умението да разбереш гледната точка на другия, да се опиташ да видиш нещата от неговия ъгъл, а след това от своя собствен. През днешния ден нараства опасността да се окажете в плен на чужди мисли, възможно е да се сблъскате с измами и коварства, лицемерие и интриги. Хубав и благоприятен ден за реализацията на вашите делови или лични цели, а лошото днес е, че мнозина от представителите на знака ще са доста нервни. 

СТРЕЛЕЦ
Повишена нервност
Не позволявайте на емоциите да ви пречат в осъществяване на намеренията ви. Овладейте тревожните си мисли, ако такива се появят, и погледнете с повече оптимизъм на живота. Чувството за неудобство, характерно за доста Стрелци, не е предизвикано от проблеми. Възниква под формата на повишена нервност, и е следствие от емоционални неустойчивост мнозина. В личен план неделя е хубава. Ще е доста неприятна за Стрелците ангажирани с делова дейност.

КОЗИРОГ
Не влизайте в спорове
Ако ви измъчват притеснения, ги споделете с хората, от които зависи решението на проблема, за да не помрачите деня си. С въздържани чувства и емоции ще продължите да следвате ритъма си на работа, влагайки повече усилия в подкрепа на финансовите си интереси. Неделя ще е много нервна и напрегната за Козирозите поради лични проблеми. Необходимо е да вземете решение за отстраняването им, и да не се бавите с прилагането му. 

ВОДОЛЕЙ
Нерви и сполука
Ще ви занимават свои мисли и по-задълбочено ще търсите решението на проблема, който стои пред вас. През днешния ден е важно да владеете емоциите си и да сте обективни към всичко случващо се покрай вас и в живота ви. Силно нервно напрежение по въпроси от финансово естество – често пъти свързани с дома, и много добри постижения за водещите преговори или пътуващите във връзка с реализацията на целите си. 

РИБИ 
Много нерви
Ще ви се дадат възможности за разрешаване на домашните проблеми. Възможни са измами и прелъстявания, нездрави внушения и ред други предизвикателства, провокиращи психиката и устойчивостта на характера ви. Повечето от Рибите ще са доста емоционални и невъздържани днес, а в такова състояние е абсолютно противопоказно да провеждате важни срещи или да вземате решения за каквото и да било. 
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft