Хороскоп за утре 19 септември-СТРЕЛЕЦ Добри възможности, СКОРПИОН Шанс за сполука

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 19 септември-СТРЕЛЕЦ Добри възможности, СКОРПИОН Шанс за сполука
7866
Хороскоп за утре 19 септември-СТРЕЛЕЦ Добри възможности, СКОРПИОН Шанс за сполука

ОВЕН
Не се ядосвайте!
Денят ви предлага чудесни възможности за изява. Ако стихията ви е в търговията вие сте късметлии.

Тенденцията от предишния ден продължава и днес. Имате положително въздействие върху околните. През този ден събитията като правило са знакови. Разкрива се истинската същност на хората и целесъобразността на техните действия. Напрежението продължава да е неотлъчен спътник на Овните, а дневната ситуация за повечето от знака ще е доста напрегната.

ТЕЛЕЦ
Леки тревоги
Желанието да си починете от работа и суетата стои над всичко друго. Ще се чувствате енергични и ще свършите повече работа днес, дори е възможно да надминете предела на силите си. Енергетиката на деня прави човека пасивен, но при много от вас професионалните интереси ще ви подтикнат към действия, пряко свързани с финансите ви. Видимо раздвоени сте в предпочитанията или целите си.

БЛИЗНАЦИ
Действайте умело
Днес ще се отдадете на активна почивка, приятелски събирания, купони. С работата си ще стабилизирате позиции и помогнете на други по-лесно да се справят с трудности, които за вас не представляват проблем. Вникнете в себе си, анализирайте мислите и действията си. Бъдете обективни в преценките си и към другите, защото е възможно да се сблъскате с коварни измами, съблазни и интриги.

РАК
Не стигайте до конфликти
Това, което не желаете за себе си го спестявайте и на околните. Днес по-лесно ще се справите с текущите и нови задачи, голяма част от които и в движение, поради естеството на работата ви. Анализирайте възможностите и даденостите покрай вас, обективната ви оценка за тях ще помогне по-лесно да се ориентирате в обстановката и извлечете най-доброто за себе си.
 
ЛЪВ
Успешна комуникация
Търсете съдействието на колегите, за да решите по-скоро възникнал проблем на работното място, като не пренебрегвате останалите. Във всичко, в което влагате интерес и усърдие през днешния ден ще постигате отлични резултати. Търсете близостта на онези, с които споделяте еднакви интереси и от които бихте могли да се учите. Липсата на разбирателство с околните е ярко подчертана за преобладаващата част от Лъвовете.

ДЕВА
Пазете се от лоши емоции
Съсредоточени сте върху задачите си и това ви прави незаменими. Устойчиви сте на промените и това е във ваш плюс. Изпълнението на обща цел ще ви сближи с хората, с които се трудите заедно и помогне за бързата й реализация. С позитивни мисли и поведение ще направите деня си по-приятен и ползотворен, а и не само своя. Много са показателите за успешното развитие на този вторник, но най-благоприятните от тях препоръчват да се изтеглите на заден план, и да насочите вниманието си към конкретни цели.

ВЕЗНИ
Успешно реализиране на целите
Този ден ви предлага отлични възможности за професионална реализация. Партньорските взаимоотношения ще определят и бъдещите ви ангажименти, свързани най-вече с бизнеса. Днес не взимайте важни решения, ако не сте обмислили внимателно последствията, за да не изпаднете след време в ситуация да съжалявате и да вините други за собствените си грешки. Хубав и благоприятен ден за реализация на целите.

СКОРПИОН
Шанс за сполука
Летните температури няма да намалят желанието ви за работа, щом очакванията са големи. С настойчивост и воля ще работите върху изпълнение на програмата си, някои от задачите имат краен срок днес. Благодарение на усилията ви през днешния ден ще придвижвате въпроси, свързани с пътувания, преговори и други ваши участия в делови и в личен план. Имате добър късмет и значителен шанс за материални и финансови придобивки.

СТРЕЛЕЦ
Добри възможности
За повечето от вас стоенето в къщи днес би било чиста загуба на време. Освободете се от апатията и чувството на безизходност, ако такива ви владеят сега. Постарайте се да се видите отстрани и да се оцените обективно. Това ще ви помогне да насочите енергията си в желаната посока и да постигнете повече за кариерата, семейството и себе си. Стига да не се поддавате на провокации и да не изпускате нервите си, вторник разкрива чудесни възможности за материален и финансов напредък.

КОЗИРОГ
Пазете си нервите
Ще насочите интересите си в нещо ново: дейност, проект или хоби и с подчертана активност ще пристъпите към разработване на детайлите. Насочете вниманието и силите си към полезни неща, за да отхвърлите повече работа днес. Занимаващите се с научна работа и обмен на информация ще имат ползотворни контакти и работа, както и всички, за които интелектуалният труд е приоритет. 

ВОДОЛЕЙ
Действайте внимателно
Превърнете недостатъците си в предимство. Бъдете добри и не създавайте излишно напрежение със забележките си, за да срещате разбиране и взаимност. Отстоявайте твърдо позициите си, но не ултимативно, а дружелюбно, за да бъде чуто мнението ви и по други теми. При Водолеите възникват трудности, които в повечето случаи са плод на противоречия със служебната администрация.

РИБИ
Избягвайте конфликтните ситуации
Дългоочаквано събитие ще ви донесе много настроение и радостни вълнения. Днес ще намерите решение на много въпроси, стига да привлечете интереса на онези, от които се интересувате. Днес ще ви вълнуват повече въпроси, касаещи бизнеса, личните ви дела и здравето. Доста напрегнат от гледна точка на сблъсъци с опоненти в деловите и обществените среди, развитието на деня не бива да се поощрява в този стил.
 

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft