Хороскоп за утре 21 март-ОВЕН Усмихнат ден, ТЕЛЕЦ Напред и само напред

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 21 март-ОВЕН Усмихнат ден, ТЕЛЕЦ Напред и само напред
5975
Хороскоп за утре 21 март-ОВЕН Усмихнат ден, ТЕЛЕЦ Напред и само напред

Отлично настроение ще съпътства представителите зодиака тази събота. Пролетното настроение вече започва да огрява навсякъде и това запова да се усеща у всички Възползвайте се от доброто настроение на околните за да подобрите всичките си контакти с тях.

ОВЕН
Усмихнат ден
Не се притеснявайте излишно, ще можете да свършите всичката си планирана за днес работа.

Денят е благоприятен и пълноценен за представителите на зодия Овен. Събота е печеливша за вас, и то в най-истинския смисъл на думата - от дръзки постижения в личен план до такива в бизнеса, услугите от някого, взаимното партньорство и т.н. Мнозина ще отделят голяма част от времето си за контакти в деловите среди. Последните в много случаи ще подготвят почвата за реализиране на ново бизнес сдружение.

ТЕЛЕЦ
Напред и само напред
Изключително амбицирани сте да проявите възможностите си докрай и днешният ден ви предлага чудесен шанс да го направите. Изпълнени с енергия и ентусиазъм, представителите на Телците ще проявят невероятна динамика в реализирането на делата с което ще се заемат през този ден. Почти сигурно е, че всички от зодията са готови да поемат рискови действия за постигане на целите си. В това отношение не се заблуждавате.

БЛИЗНАЦИ
Ядостват ви
През днешния ден ще успеете да свършите повече, отколкото сами сте очаквали. Може би с леко нестандартни, нестабилни и не много ясни намерения, Близнаците често ще прибързват и ще се дразнят от необходимостта да действат последователно. Допълнителна емоционална наситеност, и то с негативен рефлекс, ще предизвикат нечии осъдителни изказвания, отправени срещу вас. Интересите на преобладаващата част от вас са насочени в деловата сфера.

РАК
На път
Днес ще имате възможност да възстановите силите си. Заемете се с нещо, което ви е приятно и не се захващайте с чужди проблеми. Събота е и е време за Раците да действат с по-голяма активност над поставените задачи. Това засяка както слъжебните ангажименти, така и тези от финансово естество. Особено изразителни за бъдещите успешни постижения ще са контактите през този ден. За някои се очертава делово пътуване, докато други ще акцентират върху срещите с партньори от бизнеса.

ЛЪВ
Предателство
Като истински бойци, ще се възползвате от всяка ситуация, извличайки максимална полза за себе си. Денят е изпълнен с добри възможности за постигане на всякакви цели, независимо дали от личен или служебен план. И в двете направления не ви липсва вътрешна аргументация, пък и късмет. По-трудни за реализация се оказват въпроси, свързани с обществените среди или тези, които зависят от администрация и институции. В делови план се очертават проблеми за бизнесмените. 

ДЕВА
Пазете се от измама
Преодоляване на препятствия от различен характер ще ви държат будни и в активна позиция днес. Пролетното настроение през тази събота оказва доста влияние на емоционалното ви състояние. За преобладаващата част от Девите въпросните емоции са негативни. В едни случаи са плод на нечестни отношения от страна на партньор, а при други възникват заради служебни противоречия, достигащи до остри кавги. Не е уместно да губите времето си по такъв начин. 

ВЕЗНИ
Тревоги
С дипломатически похвати ще излезете от деликатна ситуация, потискайки емоции и пристрастия. Събота е определяща за всички Везни. Денят се очертава не само натоварен, но и в известна степен повече от напрегнат. Денят, макар и тежък, ще е успешен за търговски операции и сделки, делови пътувания, реализиране на професионални цели и за финансови печалби. Успехът за мнозина е валиден и при провеждане на преговори, но трябва да обръщате по-голямо внимание на подробностите.

СКОРПИОН
Домашно напрежение
Правите успешна стъпка към сърцето на любимия човек. Слънчев и спокоен ден очаква Скорпионите. Въпреки по-голямото количество работа с което ще бъдете ангажирани днес, денят ще ви стори лек и безпроблемен. Събота е благоприятна за свободни контакти, които в повечето случаи ще се окажат доста емоционални. Денят е добър и за уреждане на финансови въпроси, за снабдяване с необходими документи или за уточняване на предстоящи задачи с партньорите от бизнеса. 

СТРЕЛЕЦ
Ново запознанство
Имате ценни идеи днес и не губите излишно време, за да ги постигнете. Ако съдим по показателите за тази събота, то няма спор за тяхната положителност. Смело можем да кажем, че Стрелците днес ще прояват решителност за реализация на сложните си намерения. Относно делата повечето от представителите на Стрелец ще подходят агресивно, но не в отрицателния, а в положителния смисъл на думата. Има и такива, чиято агресия може да се излее върху партньорите или хора.

КОЗИРОГ
Душевни терзания
Не се щадете, положените от вас усилия ще ви възнаградят богато. Мрачно безпокойство е налегнало представителите на Козирог през този хубав ден. Това най-често провокира личната ви самоувереност. Овладейте се и замразете този негативен процес, за да демонстрирате стабилност. Въпросната несигурност е свързана с онези лични промени, които в момента се осъществяват и мнозина ги схващат като душевно безпокойство. Те протичат в дълбок план.

ВОДОЛЕЙ
Внимавайте повече
Натовареността ви се превръща в тенденция и днешният ден няма да е много по-различен в това отношение. Събота е доста напрегната и изнвернена за част от Водолеите. Свързани са предимно с работата и партньорството в деловите среди. Застрашени сте от нечестно отношение и измами от страна на хората, с които работите. По тази причина вероятно ще настъпят промени, и не би било чудно, ако началото им се окаже този ден. Трансформации се очертават и в службата.

РИБИ
Бизнес трепети
Дългоочаквано събитие ще ви донесе много настроение и радостни вълнения. Ден изпълнен с благоприятни възможности за Рибите. Събота предоставя добри възможности за финансови постижения, както и за отстраняване на проблеми. Безспорно е, че споразуменията и договорирането са най-значителното събитие за деня, които действително ще поставят началото на нов етап за онези от зодията, които действат активно. Друга група от представителите на знака ще посветят голяма част от времето си на контакти в обществените среди.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft