Хороскоп за утре, 23 юли: ТЕЛЕЦ - пълна реализация, СКОРПИОН - служебни проблеми, РИБИ - осезателен успех

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 23 юли: ТЕЛЕЦ - пълна реализация, СКОРПИОН - служебни проблеми, РИБИ - осезателен успех
15223
Хороскоп за утре, 23 юли: ТЕЛЕЦ - пълна реализация, СКОРПИОН - служебни проблеми, РИБИ - осезателен успех

Днес успехът ще преследва всички представители на зодиака днес. Това се дължи на сериозните усилия, които положихте до този момент.

Време е да пожънете това, за което отдавна се борите!

ОВЕН

Ярко неприятен ден

Съветите на колеги и бизнес партньори днес могат да ви бъдат изключително полезни. Изключително напрегнат и крайно неприятен ден, характерен с големи неудобства в делово отношения, трудно решими проблеми и много непочтеност при реализация на целите. Пазете се от неочаквани удари, интриги, коварни измами и заблуди, съчетани с безогледни действия.

ТЕЛЕЦ

Пълна реализация

Днешният ден предвещава да бъде добър за вас, ако съумеете да контролирате емоциите си и да не им позволявате да пречат на работата ви. Днес съдбовното въздействие активира негативна изразност у голям брой хора родени в различни знаци, но при Телците това влияние е силно ограничено и ще решат успешно въпросите, по които ще действат. Реализацията на целите ви – включително най-важните от тях е извън съмнение.

БЛИЗНАЦИ

Пазете се от измамници

Работейки по делата си, ще продължите да търсите нови източници на информация по въпросите, които ви интересуват. Близнаците, които възнамеряват да осъществят целите си през този ден, следва да демонстрират голяма активност в сферите на техните интереси. В противен случай няма гаранция за успех. Бъдете нащрек в деловите среди, за да не станете жертви на съблазнителните предложения на измамници.

РАК

Внимавайте!

Давате си сметка за състоянието на пазара, на държавата и собственото ви материално положение. Денят ще е много напрегнат и неприятен, и може да предизвика ярки неприятности на Раците. Трябва да са особено внимателни в службата си. Не влизайте в конфликти и се пазете да не бъдете подведени за участие в нещо неправомерно, защото  незабавно ще последват огромни неприятности.

ЛЪВ

Пазете се от вражески атаки

Активност и ентусиазъм са думите, които ви характеризират днес. Повишеното внимание с цел предпазване от атакуващи врагове и зли човеци е задължително през този ден за Лъвовете. Пазете се, защото срещу вас ще се действа коварно, което в повечето случаи е плод на администрация или на високостоящ човек, разполагащ с изразителна власт и мощ.

ДЕВА 

Неудобен ден за важни дела

Работата ви днес ще е спокойна и приятна. Заемате се с въпроси, които едва ли ще ви създадат проблеми. За да не се окажете в крайно неприятната позиция на измамени в очакванията си за поемането на желана работа или взаимодействие с някого, днес не се ангажирайте с подобни контакти. По принцип такава реализация е възможна, но не се опитвайте точно днес да придвижите въпроса напред.

ВЕЗНИ

Напрегнат и неползотворен ден

Деловите ви взаимоотношения днес преминават под знака на пълно сътрудничество и синхрон в общите действия. През този ден и за Везните се очертава сблъсък с големи трудности, които едва ли ще бъдете в състояние да преодолеете. Не упорствайте на Съдбата, и не се опитвайте да промените нещата. Настоявате ли, продължение в развитието ще има под формата на измама, която най-често е парична.

СКОРПИОН

Служебни проблеми

Днес ще се наложи да потиснете раздразнителността и критичността си. За голяма част от Скорпионите са характерни проблеми от здравословно естество или такива от делови порядък.  Не влизайте в единоборство с началници в службата. Това не е печеливш ход. Онези, които имат намерение да реализират целите си, ще успеят, но за момента да не бързат.

СТРЕЛЕЦ

Владейте се

Динамичен ден, който в края си може да стане и уморителен. Ще се поздравите с постигнато разбирателство с хора от обкръжението ви. Твърде сполучлив ден, който ясно показва, че желаещите да сменят работата си или да реализират друга цел, ще осъществят намеренията си. В момента за всички Стрелци е важно да действат стратегически, без да се опасяват от загуба на време. 

КОЗИРОГ

Сполука

Имате шанса да разрешите финансов проблем, който ви отнема спокойствието напоследък. Делничното всекидневие е напрегнато и често носи неочаквани изненади. Наличието им е доловимо и през този ден, но ще успеете да се предпазите от хората, които искат да ви преградят пътя или да ви навредят. Сполуката в деловите среди е сигурна. Често чрез влиятелна подкрепа.      

ВОДОЛЕЙ

Професионален и материален успех

Имате достатъчно време да изпълните плановете си, стига да съумеете да разпределите правилно деня и да не се занимавате с маловажни неща. Вторник е характерен с материален или финансов успех за Водолеите, като това определение съвсем не изчерпва потенциалните възможности за деня. Особено продуктивни ще са контактите в обществените среди, които предоставят възможности за смяна на работата или за поемане на нови функции.    

РИБИ 

Осезателен успех

Работата ви днес крие известни рискове, но вие предпочитате да не се захващате сериозно преди да сте проучили ситуацията. У мнозина от Рибите нервността е засилена поради разпространяването на клюки по техен адрес. В тази връзка влиятелен човек може да спре реализацията на ваша цел. Това ще е епизодично. По принцип денят е доста хубав и без съмнение ще ви зарадва с много добре материални постижения.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft