Хороскоп за утре 24 август-КОЗИРОГ Успешен ден, СТРЕЛЕЦ Значителен шанс за успех

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 24 август-КОЗИРОГ Успешен ден, СТРЕЛЕЦ Значителен шанс за успех
12141
Хороскоп за утре 24 август-КОЗИРОГ Успешен ден, СТРЕЛЕЦ Значителен шанс за успех

Събота ще бъде ден наситен с чувствителни емоции и добри възможности за постигане на намисленото в личната сфера. Работете упорито и със сигурност ще усоеете да реализирате преследваните цели! 

 

ОВЕН
Ярки затруднения

            Работни проекти ще държат вниманието на някои от вас будно, но наред с тях ще провеждате и личните си срещи.

Доста неприятен и тежък ден, през който ще бъдете силно затруднени за реализацията на целите си, а мнозина ще останат крайно изненадани от трудностите и проблемите, които ще им причинят хора от приятелското обкръжение. Основателно ще прекратите взаимоотношения с някого.

 

ТЕЛЕЦ 
Напрежението расте

            Ще търсите контакт с нужните ви хора и с общи усилия ще намерите по-лесно решение на вълнуващ ви въпрос. Телците са навлезли в цикъл на промени,  които са така интензивни за някои от зодията, че предизвикват  у тях усещане за „въртене в центрофуга”, което ги лишава от възможността да намерят необходимата опорна точка. Сега прекратете борбата за надмощие и да изчакайте подходящо време.

 

БЛИЗНАЦИ
Заредете се с търпение

            Изгаряте от желание за авантюри. Липсата на стабилност, а при мнозина и на късмет ще затрудни голяма част от Близнаците в събота. Индивидуалните действия за промяна на обстоятелствата са обречени на провал. Ако сте достатъчно търпеливи ще настъпи раздвижване и ще се разкрие шанса ви за сполука.

РАК
Не се отпускайте!

            Стабилизиране на финансите, успоредно с утвърждаване на професионалния ви авторитет. Основата, върху която са стъпили Раците е стабилна и няма да ги подведе, но липсата на професионална активност и агресивното поведение може да им създаде доста бъдещи неприятности в деловите среди и бизнеса. Предстоят промени, посоката на които ще зависи от поведението ви.

ЛЪВ
Откриват се нови възможности

          Съсредоточете се върху важните си задачи. Всяко разпиляване на силите може да доведе до изтощение. Днес Лъвовете разполагат с възможности за успешна реализация, от които мнозина ще се възползват. Денят ви предоставя добри условия за изява, но е променлив. За голяма част от Лъвовете това е добре, защото ще се разкрият чудесни нови  възможности, удовлетворяващи очакванията ви.

 

ДЕВА 
Добър шанс

            Имате нужда днес да излезете навън и да се опитате да не мислите за професионални ангажименти. Успешен ден, поставящ началото на четириседмичен успешен период за реализация на делови и лични цели, като за някои е гарантирана смяна на работата. Пазете се от конфликти  и наблегнете върху устройването на позициите си в обществените среди.

ВЕЗНИ
Отговорностите нарастват

Възстановявате си сума, която неотдавна сте загубили поради куриозно недоразумение. За вас деловите отговорности нарастват, а на настоящия етап това не се харесва на мнозина.. Раздвижването е навременно, защото на някои ще се открие възможност да възвърнат претърпени загуби от изминалите месеци. Събота е успешна за всички, заели се с преговори.   
     
СКОРПИОН
Много задачи и голямо напрежение

Делничното напрежение ще ви накара да потърсите по-спокойно място за изтерзаната си душа. Скорпионите ще имат напрегнат ден най-вече поради огромното количество ангажименти, с които следва да се справят. Допълнително напрежение възниква за онези, на които им предстои пътуване. В професионален план се оформят промени. През първоначалния им етап не са изключени загуби.
 

СТРЕЛЕЦ
Значителен шанс за успех       
           
              Имате нужда от развлечения и този ден най-добре ще отговори на намеренията ви. Събота е доста благоприятна за Стрелците, а постиженията на някои от зодията ще надминат очаквания им. Не става дума само за печалба под формата на пари. Имате шанс да сключите изгодна сделка или да подпишете делово споразумение, което ще е изключително ползотворно.

КОЗИРОГ
Успешен ден

Внимателно планирате всяка своя стъпка и в резултат днес ще постигнете част от нещата, към които уверено се стремите. Козирозите се оказват забележително активни в осъществяването на целите си. Тук разбира си не става въпрос само за деловите, а за всичко, което представлява интерес за вас. В едни случаи интересите са любовни, за други те са делови и в сферата на бизнеса. 
  
ВОДОЛЕЙ
Напрежение и провокации

Ще има какво да споделяте и да ви прави доволни, предстоящите развития ще бъдат във ваша полза и в края на деня ще се чувствате в отлична форма. Събота ще е малко по-напрегната от очакваното за Водолеите. Събитията, с които ще се сблъскате през деня ще затвърдят мнението ви за хора от средите на бизнеса или обществото, че действително са недостойни за какъвто и да било контакт. 

РИБИ 
Неприятен и труден ден

Бъдете по-търпеливи към хора и неща, които не са по вкуса ви. Рибите ще се сблъскат с ядове през този ден. В повечето случаи ще са причинени от страна на партньорите в бизнеса. За някои се очертават дори и съдебни неприятности. В службата денят не е от благоприятните. Очертават се нелепи разминавания и при мнозина липса на адекватност.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft