Хороскоп за утре 25 февруари-СКОРПИОН Чудесна подкрепа, БЛИЗНАЦИ Добри възможности

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 25 февруари-СКОРПИОН Чудесна подкрепа, БЛИЗНАЦИ Добри възможности
9553
Хороскоп за утре 25 февруари-СКОРПИОН Чудесна подкрепа, БЛИЗНАЦИ Добри възможности

Вторник ще ви даде възможност да се справите с цялото натрупано напрежение до сега. Ще имате време да презаредите енергията си и да се организирате по-добре в обстановката около вас.

Не подценявайте трудностите, ами ги използвайте за да ви изтласкат напред.

ОВЕН
Освободете се от нервността

Работната ви заетост ще ви носи добри финансови удовлетворения. Това е ден за съсредоточаване и вглъбеност, за очистване от духовни и физически шлаки, през който не се препоръчва активност и напразни действия. Ярка нервност, липса на стабилност и демонстрация на агресивност, и едновременно с това – силен шанс за партньорство и печалби. Ясно е, че нервност и агресия не стоят рамо до рамо с партньорството.

ТЕЛЕЦ
Успех чрез сдружение

Този ден е подходящ за подписване на договори и на всякакъв вид споразумения. През днешния ден не бива да бързате, да се суетите, да вземате важни решения и започвате нови дела. Днес Телците разполагат с изразително предимство, но ако действате самостоятелно е съмнително, че шансът ви ще изгрее. Необходимо е да работите съвместно с бизнес партньор или съдружник. Днес може да организирате ново начало за обединняване на усилията с някого от деловите среди.

БЛИЗНАЦИ
Добри възможности

Предлага ви се чудесна възможност да приложите вашия богат житейски опит. Всеки знак на съдбата през днешния ден трябва да се приема като важно указание. Ползотворен ден с много добри възможности за реализация на целите, но същевременно и провокативен. Мнозина от Близнаците ще бъдат предизвикани от съдбата да действат хитро. Не правете крачка в тази посока. Грешката ще е голяма. Ще се лишите от успех, а мнозина и от спокойствие.

РАК
Не се поддавайте на външни влияния

Имате добри усещания за бъдещето си и интуицията ви подсказва, че сте на прав път. През днешния ден е важно да останете спокойни, смирени и да не започвате нищо ново. Раците са устойчиви през този ден. Забелязват се индикации, маркиращи емоционална нестабилност, от влиянието на които трябва до си предпазвате усърдно. Попаднете ли под разлагащото им въздействие, ще провалите един много хубав ден, изпълнен оптимизъм и силен шанс за успехи.

ЛЪВ
Не се опитвайте да хитрувате

С решаването на професионални и делови въпроси ще започнете деня си, оставяйки личните за по-късно. Домашната атмосфера и хубавите отношения в семейството ще ви осигурят душевен комфорт. И Лъвовете бързо да отстраняват от съзнанието си нападащите ги мисли да действат хитро, за да успеят. Напротив! Точно този стил ще ви създаде проблеми, а някои от зодията ще се лишат от хубави придобивки, защото ще се стигне до провал в отношенията с партньори и съдружници.

ДЕВА
Противоречията са вредни

Денят ви ще бъде натоварен, но и успешен. На моменти ще се осланяте на доброто си впечатление, което оставяте у другите и няма да сгрешите. Освободете се от натоварващи мисли, суета и припряност. Въпреки, че Девите разполагат с много добри възможности за реализацията на своя идея, както и за ярък делови успех, денят носи острота, която може да предизвика противоречия. Не допускайте разгръщането на такива. Реализацията ви ще е налице само в условията на пълно разбирателство.

ВЕЗНИ
Негативно настроение

Приятна среща ви очаква днес. Споделяте неща, които ви вълнуват от доста време и получавате ценни съвети. Енергетиката на деня благоприятства по-спокойния ритъм на живот, за това бъдете наблюдателни и контролирайте емоциите си. Във финансовата, деловата и личната си реализация, Везните няма да се сблъскат с проблеми и ще реализират намеренията си. Положителните влияния характерни за материалните ви дела, съвсем не са такива в емоционален план.

СКОРПИОН
Чудесна подкрепа

Денят няма да бъде особено добър за тези, които страдат от хронични заболявания. През днешния ден може да избегнете главоболия и загуба на време, ако щадите силите си и се въздържате от активни действия. Смесени чувства и силно напрежение характеризират вторника на Скорпионите. Ще е хубаво да поддържате емоционалния си баланс, или по-точно – мнозина от знака да го възстановят. Насочете се за реализация в обществените среди.

СТРЕЛЕЦ
Мобилизирайте се и се владейте

Делово ще пристъпите към изпълнение на предстоящите си задачи и без да губите време в излишни приказки ще се включите във времето. Денят скланя към само вглъбяване и покой, без суета и припряност. Този ден ще се окаже доста тежък за онези Стрелци, които не са в състояние да владеят нервите си, и за тези от зодията, които не са достатъчно мобилизирани за осъществяване на задачите си – делови или лични. Готови ли сте обаче за креативна изява и разбирателство, сполуката ще е учудваща.

КОЗИРОГ
Търсете разбирателството

Благоприятно за вас ще се развиват деловите ви ангажименти. Вслушвайте се във вътрешния си глас и обмисляйте живота си, като погледнете на себе си и през погледа на другите. Хубав ден за материални постижения, през който за вас ще е най-добре да действате последователно и в условията на разбирателство с околните. Иначе ще има доста нерви, които няма да навредят на реализацията ви в делата и в личен план, но пък в емоционално отношение със сигурност.

ВОДОЛЕЙ
Не обръщайте внимание на сплетните

Днес ще трябва да измислите стратегия за действие по важен за вас. Ще имате повече причини за доволство през днешния ден, ако не се суетите излишно и не хабите енергията си напразно. Този ден ще ви донесе успех чрез подкрепата на хора от обкръжението. Има и друг факт свързан с околните, и той не е особено лицеприятен. Става въпрос за сплетни и клюки по ваш адрес. Не обръщайте внимание на подобни провокации, за да не нарушите по някакъв начин благополучната възможност.

РИБИ
Действайте дипломатично

С професионалният си подход към служебен проблем ще създадете нужната организация и условия за благоприятното му решаване. Ще утвърждавате професионалните си умения и търсения там, където това е важно за кариерата и личната ви реализация. При повечето от Рибите напрежението днес се свързва с планирането и осъществяването на деловите цели. В някои случаи става въпрос за предстояща финансова реализация, която има вероятност да се извърши непочтено. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft