Хороскоп за утре 27 февруари-РАК Добър късмет, ОВЕН Успешни преговори и контакти

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 27 февруари-РАК Добър късмет, ОВЕН Успешни преговори и контакти
11535
Хороскоп за утре 27 февруари-РАК Добър късмет, ОВЕН Успешни преговори и контакти

Четвъртък ще бъде изключително успешен за определена част от представителите на зодиака. Моментът е наситен с реални възможности за постигане финансова независимост.

Огледайте се, възможностите са навсякъде около вас, просто трябва да намерите пътя към тях.

 

ОВЕН
Успешни преговори и контакти

Случващото се днес ще ви покаже по свой начин какви трябва да бъдат действията ви за напред, за да успявате. Ако не се увлечете в ежедневната рутина, а се изпълните с по-възвишени мисли, може да намерите решение на проблем, който ви безпокои от дълго време. Четвъртък е достатъчно благоприятен за провеждане на делови преговори или за предварително уговорени срещи. Ше преминат според очакванията ви. 

ТЕЛЕЦ
Бизнесмените да внимават

Отношенията ви с някого ще се задълбочат и ще търсите общи пътища за изява. Освободете се от натоварващите си мисли и отделете повече внимание на духовните си потребности. По своето развитие четвъртък е по-спокоен за Телците, но за малка част от родените в зодията съвсем няма да е така. става въпрос предимно за ангажираните в бизнеса. Владейте се, защото противоречията ще предизвикат големи ядове, а последните ще преминат в остри, открити сблъсъци.

 

БЛИЗНАЦИ
Овладейте се!

Задачите си днес ще решавате без особени затруднения. Осигурете си повече време за себе си. Възможностите ви се увеличават, търсещите ще получат шанс за обновление и разширяване на дейността си. Шансът за сполука при Близнаците не е ограничен, но постигането на целите е твърде съмнително поради обхваналата ви значителна нервност. Единствената разумна крачка е да се овладеете, и колкото по-всеобхватно – толкова по-добре. 

РАК
Добър късмет

Чудесен ден за онези от вас, които се занимават с някакъв вид творческа дейност. Ако е нужно и с воля се освободете от натоварващите ви мисли и проблеми. Четвъртък не е съвсем гладък за Раците и носи напрежение поради нечии неправомерни действия срещу вас, или по причина противоречия с администрация. Бъдете внимателни и избягвайте напрежението. Денят е благодатен и със силен късмет за добра финансова и делова реализация. 

ЛЪВ
Не допускайте конфликти

Желани промени ще направят някои от вас истински щастливи. Ще запазите вътрешния си мир, ако макар и за кратко се освободите от битовите проблеми и поддържате релаксиращо състояние на духа. Ярки положителни влияния за успешна реализация на деловите задачи, но и голяма рязкост в отношенията с околните. Второто не е във ваша полза и ще е добре да се коригирате преди ситуацията да е набрала необходимата скорост и да са последвали остри противоречия с тенденция за кавги.

ДЕВА
Напрежение и проблеми

Този ден ще е успешен, ако съумеете да не насилвате нещата и оставите всяко нещо да дойде с времето си. Упорството ви оказва положителен ефект върху реализацията на нова задача или друга изява в живота ви днес. Не особено добър ден от гледна точка на самочувствие, което при някои от зодията е понижено поради временна здравословна недостатъчност, а за други се очертават служебни неприятности. Опитите на мнозина да се освободят от гнетящи ги проблеми, едва ли ще са успешни в четвъртък.

ВЕЗНИ
Владейте нервите

Ще проявите професионализъм и ще се включите активно в служебните дела. Включвайки се в събитията покрай вас днес, ще откриете нещо ново и ценно за себе си, което ще има положителен отзвук върху промените в живота ви. За Везните едва ли ще трудно да реализират целите си през този ден, като в случая говорим и за по-значителни постижения в личен или делови план. Относно постигането на успеха е необходимо само едно – да се владеете! 
 
СКОРПИОН
Не прибързвайте

Днес са възможни непредвидени развития в делата ви, породени от чужди грешки. Много неща покрай вас ви подтикват към размисъл и помагат да прозрете истини, които ще маркират пътя ви напред. По въпрос засягащ преследвана от вас цел, в случая професионална, или свързана с финансов въпрос, ще е най-добре да действате по време, което предварително гарантира успеха ви. Съмнително е, че именно днес е настъпил този момент. Не прибързвайте. 

СТРЕЛЕЦ
Проблеми

Прекалената ви ангажираност ще ви създаде умора и отегчение, но ще се справите. Спокойното ви и добро отношение към обкръжението ще ви помогне да погледнете от друг ъгъл на проблемите си и да намерите решение за тях, без да изпадате в крайности на духа. Много труден ден, през който една сравнително голяма група от Стрелците ще вярват, че възможностите им за реализация на целите са надеждни, но на практика ще се получи обратното. В настоящия момент шансът ви е силно ограничен. 

КОЗИРОГ
Преценете точно ситуацията

Твърде възможно е днес да сте повече заети с работа, свързана с други хора, отколкото със собствените си ангажименти. Сътрудничеството ви с хора, в чиито творчески способности и делови качества сте убедени, и в чиято лоялност не се съмнявате, ще бъде ползотворно и ще ви носи финансови и други придобивки. От гледна точка на външно влияние може да се каже, че четвъртък е носител на позитивни характеристики и добър шанс за достижения. 

ВОДОЛЕЙ
Следвайте интересите си

Предчувствията ви за този ден ще се окажат верни, затова можете спокойно да се доверите на интуицията си. Освободете се от тревожните си мисли и не се оставяйте на рутината. Четвъртък е ден с много добри показатели за сполука, но се очертават и неприятни ситуации, които биха могли да попречат на успешната ви реализация. Особено важно е да не влизате в конфликти с околните. Шансът ви за удовлетворителна реализация ще зависи от взаимоотношенията с околните.

РИБИ
Овладявайте емоциите

Ще инициирате разработване на проект, имащ добри перспективи за развитието ви като професионалисти, а също и в материалната сфера. Усилва се интуицията ви и това позволява да се избавите от налични проблеми, а също и да избегнете назряващи неприятности. Денят не е от добрите. По принцип позициите ви никак не са слаби и говорят за стабилност, която продължава да нараства, но днес възникват остри противоречия във взаимоотношенията с колеги поради клюки, подмолни действия и подли удари. 
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft