Хороскоп за утре 31 октомври-РИБИ Ползотворен ден, ДЕВА Чудесни възможности

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 31 октомври-РИБИ Ползотворен ден, ДЕВА Чудесни възможности
21524
Хороскоп за утре 31 октомври-РИБИ Ползотворен ден, ДЕВА Чудесни възможности

ОВЕН
Избягвайте противоречията
За да намалите риска от грешки се консултирайте по делови и други въпроси, които ви затрудняват. Основният белег за успеха на Овните кореспондира с активността и настоятелността за реализация на целите.

Днес обаче такава решителност не се очертава при вас. Ще възникнат остри противоречия, които ще прераснат в кавги. Внимавайте! Този е най-прекият път към дестабилизацията. Няма да липсват благоприятни възможности, оценете ги и бъдете делови, като потиснете емоциите си.

ТЕЛЕЦ
Конфликти
В добра физическа и психическа форма сте и ще поддържате темпото си непроменено. Телците почти винаги са разполагали с достатъчно добри възможности за реализация на целите си, което и днес е характерно, но за да се възползвате от шанса и уменията си, не бива да влизате в конфликти. В противен случай сполуката ще се отдалечи и ще последва етап на нестабилност. Не се суетете, говорете само по същество и се пазете от конфликти.

БЛИЗНАЦИ
Поддържайте хармония
Този ден ще мине под знака на непрекъснатото движение. Ще се захващате ту с едно, ту с друго и в крайна сметка ще останете доволни, ако успеете да свършите нещо докрай. Основното значение на събота е, че денят е благоприятен за реализация на вашите делови планове и цели, но удовлетворителни постижения ще последват само, ако не възникнат кавги и противоборства. Повече от сигурно е въпросните условия ще са налице ако поддържате необходимото хармония. 

РАК
Проявете настойчивост
Денят ви ще е запълнен с делови срещи, както и с изпълнението на служебни и бизнес-задачи. Денят е плодотворен, или най-малкото подчертава, че навлизате в ползотворен етап, а за да разгърне тази тенденция, днес трябва да се настойчиви по деловите си задачи въпреки трудностите. Демонстрирате решителност, ще се яви и навременна подкрепа. За кавги и противоречия забравете! Въздържайте се от активни действия, всяка загуба на енергия може да ви причини физическо изтощение.

ЛЪВ
Внимавайте!
Очакват ви успехи, ако делата ви са прозрачни, а вие честни и принципни. Голяма част от Лъвовете са склонни да си послужат с хитрост, за да реализират намеренията си. Похвати от подобно естество ще са огромна грешка. Не е изключено първоначално да успеете поради умението ви да лавирате ефективно,но не след дълго ще последват много тежки и неотразими удари. В спокойна обстановка проблемите се решават успешно.

ДЕВА
Чудесни възможности
Проявеното от вас внимание към проблемите на околните ще ви се върне под формата на изгодно предложение или друга придобивка. Професионалната активност и добрите идеи са качествата, които почти винаги са приоритет на Девите. Днес също е така, но странични ситуации ще превърнат събота в много напрегната. Не се притеснявайте! Стратегията ви е отлична, а при необходимост ще се ползвате и от подкрепа. 

ВЕЗНИ
Овладейте се
Вероятно се надявате на резултати, по-добри от тези, които сте планирали. Прекалено нервни и войнствени, Везните рискуват да влязат в остри полемики с околните, което може да се отрази неблагоприятно върху позициите им, и да ги дестабилизира за следващия месец и половина. Внимавайте! Ситуацията е много напрегната, а кавгите са изключително вредни. Денят не е подходящ за нови начинания, за да не изразходвате енергията си напразно.

СКОРПИОН
Тежък ден
Тактичността и деловият ви усет ще ви помогнат да се възползвате от завързана ситуация. Доста тежък ден за Скорпионите, през който ще бъдете хитро и коварно атакувани от враговете си, чиято цел е да дестабилизират позициите ви. Възможно е вашите противници да успеят да ви навредят, но не за дълго. Предимно става въпрос за удар, чрез които ви лишават от финансови придобивки. Говорете само по същество и търсете съветите на по-опитните си колеги, в случай, че имате нужда от тях.

СТРЕЛЕЦ
Нерви и проблеми
Удовлетворени сте от посоката, в която се развиват делата ви. Проблеми се явяват и при Стрелците през този ден. Обикновено става въпрос за лична ви нестабилност, която може да се превърне в проводник за беди. Първото и най-важно нещо е да не поемате изпълнението на предложен ви делови ангажимент, колкото и апетитно да изглежда. Ще бъдете измамени. Възможни са здравословни неразположения, травми и други нежелани развития, което съвсем не означава да сте безучастни.

КОЗИРОГ
Делова сполука
На работното ви място предстои промяна, която открива добри възможности за вашето издигане. По принцип събота е хубава за Козирозите и подчертава сполуката ви в деловите ангажименти и обществените контакти. Неприятното, на което ще станете свидетели и ще ви засегне, са сплетните и клюките, с които някой постоянно „обогатява” образа ви. Ще разкриете клюкарския източник. Наред с това ще търсите и близостта на хора, от които се интересувате.

ВОДОЛЕЙ
Лъжи и напрежение
Повече яснота по предстоящ проект ще получите след срещите, които ви предстоят. И за Водолеите се очертава напрегнат ден, а той явно се оказва такъв поради постоянните лъжи и измами, с които ви заливат околните. Не обръщайте внимание на тези обстоятелства, а се насочете към осъществяването на целите си. Ще успеете както в делови, така и в личен план. Ако времето не ви стигне за всичко, което планирате, не се възпирайте да потърсите подкрепа.

РИБИ
Ползотворен ден
Успявате да се справите с важен проблем днес, което ще изпълни със чувство за добре свършена работа. Макар и нервна, събота е благополучна за реализацията ви. Значението на активността ви ще е основен двигател, особено по въпросите от финансово естество. В делово отношение се очертава раздвижване и настъпването на плодотворен етап. Активизирайте контактите си в обществото. Други от вас ще пътуват по делови или лични въпроси. 
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft