Хороскоп за утре 4 декември-ВОДОЛЕЙ Благодатни контакти, ТЕЛЕЦ Успех чрез съдружие

вход през zajenata.bg
За Жената
Хороскоп за утре 4 декември-ВОДОЛЕЙ Благодатни контакти, ТЕЛЕЦ Успех чрез съдружие
10862
Хороскоп за утре 4 декември-ВОДОЛЕЙ Благодатни контакти, ТЕЛЕЦ Успех чрез съдружие

ОВЕН
Поемете отговорност
          С отговорно отношение към делата си ще пристъпите към изпълнението им. За Овните ще е почти невъзможно да заемат твърда позиция по въпрос от делово естество поради наличието на деликатни обстоятелства.

Въпреки това, ще се наложи да поемете отговорност. Крайно нежелателно е да си послужите с лъжи. Предразположените към такива ще получат тежък удар.

ТЕЛЕЦ
Успех чрез съдружие
            Този ден се характеризира с личен напредък и възможности за удовлетворяване на определени изисквания на работното място. Ако работите в съдружие по въпросите, с които ще се заемете днес, шансът ви за успех  е подчертан, защото благоприятните възможности са налице. Проявите ли нечестност, ситуацията ще се промени във ваша вреда, и въпреки превъзходния ви план, ще последват административни проблеми.

БЛИЗНАЦИ
Проявете настойчивост и се владейте
          Приключване на започнат проект ще ви натовари със срокове и допълнителни изисквания. Настойчивите усилия за реализация на целите, и себевладеенето, са фундаменталните фактори за успеха на Близнаците през този ден. Не се опитвайте да реализирате намеренията си чрез хитри ходове, защото няма да се получи. Бизнесмените са длъжни да действат особено внимателно.

РАК
Успех, но се владейте
          Днес ще постигнете значителни успехи в деловата сфера. Сигурен делови успех ще завоюват Раците през този ден, но се очертават и проблеми. В повечето случаи възникват поради нечестни взаимоотношения. За друга  група от родените в зодията се очертава значителна нервност. Добре е да я овладеете ефикасно и да не се конфронтирате ненужно.

ЛЪВ
Овладейте домашното напрежение
           От позицията на по-силния ще следите поведението на приближените си, давайки съвети и препоръки. Петък е насител на прилични възможности за реализиране на делови цели и ангажименти в обществените среди, но за мнозина ще е изключително напрегнат в личен план. Очертават се остри семейни конфликти, които задължително следва да овладеете преди да е станало прекалено късно.

ДЕВА
Напрежение във взаимоотношенията
            Професионалистите не позволяват на емоциите да диктуват поведението им. И за Девите петък ще е напрегнат, като тази характеристика най-ярко се вписва във партньорските взаимоотношения и тези в обществените среди. Вие перфектно планирате близките си цели,но сега не би било зле да сторите това за по-продължителен, но все пак, обозрим период.

ВЕЗНИ
Нерви от финансово естество
            Освободете се от напрежението и мислете за по-приятни неща. При Везните нервността е особено висока днес, като за някои от зодията това състояние е свързано със здравословно неразположение.В делови план успехът на мнозина ще се дължи на добре пресметнати хитри ходове. Те обаче няма да са сполучливи в интересуващи ви финансови операции.

СКОРПИОН
Нервността е излишна
            Работата ви днес ще е напрегната и ще е свързана с много хора и ангажименти. И при Скорпионите нервността е завишена, но ако това е продукт във връзка с притеснения от делово естество – не си струва. Може да настъпят изменения, но те няма да са лоши за вас. Днес не е препоръчително да действате за нещо по административен път. Сполуката е доста съмнителна.

СТРЕЛЕЦ
Успех чрез партньорства
            С подходящи аргументи ще убедите някого да се включи в изпълнение на ваша задача. Петък разгръща условия, създаващи известни лични притеснения. Засягат деловите цели, и са формирани на база административни пречки. Ще останете разочаровани в опитите си да ги отстраните. Хубавите възможности за напредък и печалби се свързват с нови партньорства.

КОЗИРОГ
Изразителна нервност
            Бързо се ориентирате в нова и сложна ситуация, в която сте изпаднали. Петък се оказва доста нервен ден, фиксиращ началото на промени. Действайте внимателно и не поемайте излишни рискове, защото никога няма гаранции, че дадени изменения ще са положителни, а в момента ситуацията при вас трудно може да се определи като стабилна и сигурна.

ВОДОЛЕЙ
Благодатни контакти
       Ще ви спори в общи задачи и работа в екип. Бъдете отворени за нововъведения и партньорски компромиси, каквото и да ви струва това. Денят не е лош, но ако преследвате делово надмощие над някого и влезете в борба с него, ще последват препирни, и нищо чудно да се превърнете в обект за удари от страна на въпросната личност. Петък е чудесен за контакти с хора от деловите среди и бизнеса. За мнозина лични несгоди.

РИБИ 
Успех
            Работата ви днес ще върви по обичайния начин. Имате възможност да осъществите намеренията си, но ще ви е необходимо търпение. Доста успешен за осъществяване на делата ден, през който мнозина от Рибите ше насочат вниманието си към важни за тях контакти, защото ясно долавят, че ситуацията е осезаемо раздвижена, и ще последват изменения. Това наистина е така. Сигурно е, че такъв процес настъпва скоро.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft