Хороскоп за утре 4 март-ОВЕН Успешен ден, ТЕЛЕЦ Постигнати цели

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 4 март-ОВЕН Успешен ден, ТЕЛЕЦ Постигнати цели
17001
Хороскоп за утре 4 март-ОВЕН Успешен ден, ТЕЛЕЦ Постигнати цели

ОВЕН 
Успешен ден
            Създавате добри взаимоотношения с хората от обкръжението ви и това ви помага да разширите обхвата на интересите си. През този ден Овните ще са доста напрегнати поради сблъсъци с конкуренти от деловите среди.

Ще успеят с реализацията на целите си онези, които са изградили добър план за  действия и спазят предначертаното. Някои ще осъществят много добро конкурентно делово намерение.

ТЕЛЕЦ
Постигнати цели
            Ще се заемете с важните си задачи, но не са изключени и изненади, които да наложат промяна в плановете ви. Телците отдавна са издигнали хитростта в култ и действат според законите й. Сполуката ви в деловата сфера днес ще се дължи именно на способностите ви да заблудите и омаете противниците или партньорите си. Действайки чрез въпросните прийоми, безусловно ще постигнете успех.

БЛИЗНАЦИ 
Действайте твърдо
             Ако представите аргументирано и по достъпен начин намеренията си, няма да се затрудните в изпълнението им. Четвъртък отбелязва началото на неспокоен период от четири седмици, който носи сполука, но и не малко ядове. Днес сполуката за мнозина ще зависи от възможностите им за ползотворен и креативен диалог със заобикалящите ви партньори. За да успеете е необходимо да действате твърдо.

РАК 
Пазете се от противниците си
            Коректното ви поведение ще се оцени от хората, с които си сътрудничите, и в замяна ще получите същото. Доста успешен и надежден ден, който подсказва че разполагате с хубави възможности за реализация не само на дневните си цели, но и на тези, които следва да поемете след дни. Пазете се от противниците си! Ще действат хитро и коварно за да провалят успешната ви реализация.

ЛЪВ 
Неочаквани проблеми
            И творческите и професионалните ви амбиции ще намерят реализация днес. За много Лъвове този ден носи неочаквани промени от делово естество. Някой ще парализира развитието на делови въпрос, за осъществяването на който сте били сигурни, тъй като всички изисквания са били своевременно изпълнени. Други Лъвове са притиснати от здравословен проблем.

ДЕВА 
Минимално забавяне
           Ще се погрижите за детайлите в работата си, за да елиминирате изненадите и постигнете очакванията си. Въпреки че осъществяването на целите ви няма да се провали през този ден, ще се сблъскате със задръжки, които ще отложат за малко реализацията на намеренията ви, което всъщност съвсем не е фатално. Денят ще е успешен. Лошо е че нервността ви е доста завишена. Владейте се!

ВЕЗНИ 
Добри възможности, но се пазете
            Ще проявите сърдечност и разбиране в отношенията си с околните. Четвъртък ще е успешен за реализация на деловите цели, но и при вас спокойствието е крайно дефицитно явление. Много са звездните фактори, които акцентират върху необходимостта за стабилизиране на позициите ви в обществените среди, както и по-изразителната ви предпазливост.

СКОРПИОН 
Владейте се!
          За някои от вас работа ще продължи и то с придобивки. Ще постигнете това, за което се борите, като оставате доволни. Благоприятните ви възможности не са малко, а и късметът ви не е слаб, но внезапно появилите се пречки за реализация на целите ще предизвикат остър гняв у мнозина от представителите на Скорпион. Възникват и предпоставки за кавги с някого, но не бива да достигате до такива.

СТРЕЛЕЦ 
Не влизайте в кавги
            Запазете съмненията за себе си, защото липсата на информираност може да ви подведе. И Стрелците ще са ярко напрегнати и много нервни през този ден, а за преобладаващия процент от родените в знака се очертават кавги с някого поради административни проблеми, причинени от въпросната личност. Ще е по-благоразумно да отминете въпроса и да не се задълбочавате.

КОЗИРОГ
Пазете се от конфликти
           Някои от вас ще се занимават с организационни въпроси, свързани с работата им. Четвъртък няма да е лесен за Козирозите. Не заставайте на позицията да доказвате че сте прави, защото това ще е най-лесния начин да избухне такъв, а веднъж случи ли се, дори и да сте прави няма да има значение, защото вината ще легне върху всички участници във възникналата свада.

ВОДОЛЕЙ 
Проблеми
            Тревогите ви, свързани с близък човек ще отпаднат. Поради появили се затруднения от страната на хора, които пречат за възхода ви, четвъртък определено не е от успешните за Водолея дни. Освен това днес не сте напълно готови за сполучливи действия по интересуващ ви въпрос. Ще възникнат непреодолими пречки за успеха ви.

РИБИ 
Мобилизирайте се
            Денят ще премине изцяло под знака на деловите ви успехи. Слабата концентрация за успешни действия по целите и най-вече пречките, издигнати  от ваши неприятели, ще осуетят осъществяването на замисленото през този ден. Насочете се  към ангажименти във финансовия сектор. Действате ли честно, ще реализирате паричните си цели.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft