Хороскоп за утре 6 декември-ЛЪВ Добри постижения, РАК Пред промени

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 6 декември-ЛЪВ Добри постижения, РАК Пред промени
6900
Хороскоп за утре 6 декември-ЛЪВ Добри постижения, РАК Пред промени

Петък е ден на действието и смелите решения. Сега е правилният момент да се изявите и да изискате това.

което мислите, че ви се полага. Единственото, което трябва да направите е да бъдете ъбедени, че ситуацията е стабилна и това, което искате има потенциал да се случи!

ОВЕН
Слабо организирани
             Успехите ви през този ден ще надминат и най-големите ви очаквания. В делово отношение Овните не са достатъчно организирани за реализацията на целите си, а този факт е достатъчно условие за слабата ви реализация. Избягвайте противоречията в службата и извън нея, защото ще си създадете проблеми. Добри резултати постигат действащите в съдружие.

ТЕЛЕЦ 
Овладейте се
          Следвайте програмата си, бъдете ясни, защитавайки позициите си и не допускайте съмнение относно намеренията си. Когато емоциите – положителни или отрицателни, влияят върху осъществяването на професионалните и деловите отговорности, резултатите обикновено не са добри. Не овладеете движещите ви сили, а днес те акцентират с негативната си мощ. Петък ще бъде нервен и мъчителен.

БЛИЗНАЦИ
Кавги и неприятности
           Откривате нови насоки за себе си днес. Денят ще е изразително успешен за бизнес начинанията ви. Днес целите на голяма част от Близнаците са свързани с реализацията на парични печалби, но едва ли ще успеете да осъществите намеренията си, защото плановете ви ще претърпят промени и вместо разбирателство и нормални взаимоотношения, ситуацията ще се изостри и ще възникнат кавги.

РАК 
Пред промени
           Денят ще ви срещне с различни хора и случаи. Чувствате се на мястото си, защото имате желание да сте полезни, а и резултатите потвърждават това. И за представителите на Рак се очертават кавги и разправии в службата или извън нея във връзка с пари. По принцип сполуката през този ден е на ваша страна, а и шансът ви за успех е изразителен, тъй че ще осъществите намеренията си. 

ЛЪВ 
Добри постижения
            Осигурете си спокойствие, ако искате да се съсредоточите над въпросите, които очакват решението ви. Въпреки че представителите на Лъв няма да демонстрират ярка активност за осъществяване на финансовите си цели, петък ще е печеливш за вас. Мнозина ще насочат вниманието и активността си за преодоляване на проблем, освобождаването от който ще осъществите бързо и лесно.

ДЕВА 
Лош ден
Дайте израз на вярата и подготвеността си, като оставите съмненията само за себе си. Този ден е лош и представителите на Дева ще постъпят добре, ако се дистанцират от хора и ситуации, които не им вдъхват доверие. Не по-малко важно е да не влизате в разправии, защото вероятността да избухне конфликт и дори да пострадате никак не е малка. Внимавайте и се пазете!

ВЕЗНИ 
Не изпускайте нервите си!
            Отношенията с партньора ви създават проблеми, които ще ви тормозят през целия ден. Противоречивото и дори надменно поведение на мнозина от Везните ще бъде достатъчна причина да последват противоречия с някого и да последват кавги, които ще донесат много нерви и може да провалят реализацията на целите ви през деня. Владейте се качествено!

СКОРПИОН 
Нервен ден
            Повечето от вас днес се заемат с въпроси, за които не са имали достатъчно време през изминалата седмица. Преобладаващата част от Скорпионите ще са много нерви днес и не бива да се залавят с реализацията на важни цели. Позицията ви е стабилна и надеждна, но в настоящия момент ситуацията около вас е двойствена и коварна. Не губите предимствата с които безусловно разполагате.

СТРЕЛЕЦ 
Силно напрежение
              Уверени в силите си, ще подходите прагматично към решаване на професионален проблем. Изразителна мощ за реализация на лични цели и намерения, но по отношение на деловите задачи готовността ви отстъпва. За всички от зодията е характерно ярко затормозяващо психическо влияние, което събужда значителна нервност. Владейте нервите и ще постигнете целите си.

КОЗИРОГ 
Повишена нервност
            Интересите ви в конкретна сфера ще се задълбочат и развивайки се, видимо ще напредвате. Петък се оказва много нервен за огромна част от Козирозите. Мнозина считат, че причината за състоянието им е провалена среща или планирано пътуване. Категорично може да се каже, че не е така! Предстоят промени, които предусещате. Поради някаква причина те ви притесняват.

ВОДОЛЕЙ 
Възстановете се
            Отлични възможности за професионално израстване ви предлага и днешният ден. И Водолеите са твърде далеч от един спокоен и уравновесен делничен ден. Заемете се с неотложните си делови задачи, реализирайте ги по най-бързия начин и се отдайте на отдих, за да се възстановите психически.  Разполагате с добър шанс за успешна дейност, но по-важно е да се възстановите.

РИБИ 
Освобождаване от проблеми
            Добре съзнавате сериозността на задачите си и пристъпвате отговорно към изпълнението им. Мнозина от Рибите ще се освободят от мъчителна ситуация с много труд, но и с помощта на силния си късмет, действието на който ще бъде категорично. Всички от зодията навлизат в етап, който носи  лични промени, след завършекът на който ще започне период на делови трансформации. 
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft