Хороскоп за утре 7 октомври-СКОРПИОН Хубави новини, КОЗИРОГ Проявете упоритост

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 7 октомври-СКОРПИОН Хубави новини, КОЗИРОГ Проявете упоритост
10952
Хороскоп за утре 7 октомври-СКОРПИОН Хубави новини, КОЗИРОГ Проявете упоритост

Понеделник е ден на развитието и напредъка. Ще имате шанс да докажете възможностите си, което може да ви тласне напред в личен и обществен аспект.

Опитайте да не се вълнувате прекалено много!

ОВЕН
Действайте последователно

Повечето от задачите ви днес са реализуеми, но има и такива, които зависят от волята на други хора и това може да ви изнерви. Ако Овните успеят да се възползват от възможностите си, понеделник ще е положителен и достатъчно надежден. Успехът е постижим чрез последователни действия, сдържаност и себевладеене. Ситуацията е нестабилна и подвеждаща. 

ТЕЛЕЦ
Специфични условия

Денят е наситен с емоции и всевъзможни ситуации. Доста силен, но определено и ярко специфичен ще е вашият понеделник. Ако се владеете ще реализирате целите си! В противен случай е съмнително. Необходимо е да сте на неутрална позиция, за да не разгневите с поведението си влиятелен човек. Ако това вече се е случило е възможен провал.

БЛИЗНАЦИ
Разочарования

Без да се разпилявате в много посоки, ще съсредоточите вниманието си върху важните задачи. За разочарованията на Близнаците през този ден едва ли е възможно да се хвърли вина върху някого, защото събитията се подреждат според диктовката на Съдбата. За да осъществите целта си сега, или след време, следва да поемете обет пред себе си, и да го изпълните съвършено и в пълнота.

РАК
Любовна сполука

Намерение, свързано с личния ви живот ще направи деня ви динамичен и изпълнен с емоции. Ярка и изразителна изява за осъществяване на целите, хубави възможности за постижения, но и пречки, характерни предимно в професионален аспект, които ще са плод на вредната намеса в делата ви от страна на влиятелна личност. Очертава се изразителна сполука в любовно отношение.

ЛЪВ
Предстоящите промени ще ви облекчат 

Обзети сте от добро настроение и ще проявявате повече желание към активна почивка. Липсата на вътрешен баланс, заменена от засилена нервност е истинската причина за повишената ви нервност. Истина е, че наличието на Юпитер в Лъв ви помага, но квадратурата на Сатурн към знака ви предизвиква много големи затруднения. Започват промени, които ще облекчат ситуацията.

ДЕВА
Делови напредък

Погрижете се за отдиха си, пътувайте, развличайте се. Понеделник идва с новости за Девите. Засягат професионалната ви изява и възможностите са растеж. Денят ще носи силен късмет и шанс за издигате в кариерата или за смяна на работата. Максималният срок за подобна реализация е до четири седмици, Много нервни сте. Владейте се качествено.

ВЕЗНИ
Силна нервност, но и успехи

Днешният ден е изпълнен с много емоции и добро настроение. Изразителна нервна нестабилност, значителна острота във взаимоотношенията, и неуместни противоречия с влиятелни хора. От отмъстителността на последните се пазете, защото не е безобидна. Напрежението през деня няма да е малко, както и сполката, защото се разгръща плодотворен етап.

СКОРПИОН
Хубави новини

Част от вас днес са изправени пред въпроси, които трябва да се решават неотложно. Не е чудно, че нервността у Скорпионите е силно завишена, а нервите им вече са опънати до скъсване. Ситуацията е много напрегната, но „развързването на възела” вече започва. На базата на контакти с познати от обществените среди, понеделник ще ви изненада с чудесни новини от делови порядък.

СТРЕЛЕЦ
Реализация на делови цели

Има какво да ви мотивира днес и ще работите с удвоени сили, за да се справите с трудностите. Този ден ясно подчертава, че въпреки издигнатите прегради на пътя ви, реализацията на целите ви не изостава. Днес се пазете да не влизате в кавги, защото бързо ще нараснат и ще излязат от контрол. Насочете се към цели, които са свързани с деловите ви проекти. Ще ги реализирате.

КОЗИРОГ
Проявете упоритост

Умората ви е налице, раздразнителни сте и имате нужда от почивка. Необходимостта от настойчиви действия в сферите на вашите интереси е подчертана на настоящия етап, но в никакъв случай не бива да се губи добрият тон, и да се заменя с агресивност, защото това носи единствено проблеми. Въпреки неудобствата, усърдни ли сте със сигурност печелите.

ВОДОЛЕЙ
Владейте нервите

Някои от вас избягват да поемат отговорност в решителни моменти и така само утежняват положението си. През този ден само една крачка разделя успехът от проблемите и несполуката. Изтървете ли нервите си, трудно може да се говори за добро развитие на деня, защото яркото напрежение ще прерасне в кавги, а последното в сблъсъци. Владейте се! Денят бележи начало на пореден етап.

РИБИ
Действайте решително

Силното ви присъствие в живота на много хора ви превръща в лидери, съзнавате или не това. Перфектното справяне с деловите отговорности и съвършената реализация на финансови цели е безусловната характеристика на понеделник за представителите на Риби. Някои от зодията не са напълно подготвени и са склонни към отпускане. Преодолейте слабостта си и действайте! Иначе губите.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft