Хороскоп за утре 8 април-ВОДОЛЕЙ Успехи, РАК Навременна подкрепа

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 8 април-ВОДОЛЕЙ Успехи, РАК Навременна подкрепа
11484
Хороскоп за утре 8 април-ВОДОЛЕЙ Успехи,  РАК Навременна подкрепа

Сряда няма да ви изненада с нищо ново или кой знае колко впечатляващо. Денят ще мине плавно и без особен шум.

Опитайте да канализирате енергията си и да покажете добър цялостен резултат. Не се колебайте да предприемате промени, ако такива са нужни!

ОВЕН
Успех чрез партньорство
            Не се разпилявайте в странични занимания, само ще отнемат от времето ви и ще разпилеят енергията, без да свършите своите задачи. Реализацията на емоционални цели е сигурна за Овните днес, но това определение далеч не се потвърждава за вашата делова и социална изява, където се очертават материални загуби, а за мнозина от зодията и здравословни проблеми. Насочването към партньорство ще е успешен ход.

ТЕЛЕЦ
Повишете вниманието
Възможно е някои от вас да се отдадат на делови ангажименти, имате възможност да свършите наистина добра работа. Етапът през който преминавате не е лесен, а това налага да действате честно, правомерно и с повишено внимание,, като трябва и да не прибързвате. Не спазвате ли стриктно тези безусловно наложени съдбовни изисквания, вероятността за успешна реализация на целите рязко ще се понижи.

БЛИЗНАЦИ
Доверявайте се на собствения си усет
             Имате доста работа днес, затова не се разсейвате с неща, които могат да ви отдалечат от работата ви, а предпочитате да се съсредоточите и да изпълните всичко в желания срок. Вашият шанс за успех е силен, но ако решите да послушате „мъдрите” съвети и препоръки на хора от обкръжението ви – ще сгрешите тотално, и вместо успех и сполука, ще последват нерви и загуби. Внимавайте! Периодът е специфичен. Може да последва както добро, така и лошо!

РАК
Навременна подкрепа
          Работата ви днес ще ви носи повече удоволствие, отколкото сте очаквали. В момента повечето Раци имат необходимост от подкрепа, и ще я намерят в лицето на стар, предан приятел. Считано от днес, в продължение на два месеца, следва да укрепвате и стабилизирате позициите си. Несъмнено ще успеете чрез споменатата подкрепа от ваш стар и предан приятел.

ЛЪВ
Успех, но и проблеми
            Ще срещнете недоброжелателни към вас хора, затова бъдете предпазливи и не отстъпвайте от собствените си интереси. Неприятната страна на вторник се свързва с ядовете и кавгите, които ще ви притесняват в деловите среди,а положителните събития се отнасят до новините с надеждна информация, засягаща финансовите ви възможности, и позицията ви в обществените среди. В бизнеса проблеми.

ДЕВА
Овладейте агресивността си
            Имате чудесната възможност да осъществите намеренията си. Ще се радвате на късмет във всяко едно отношение. Ако Девите предпочетат да се налагат над другите чрез агресивно поведение и заплахи  – а в много случаи ще е точно така, загубите им са сигурни. Сряда, денят на Меркурий, ви предоставя чудесни възможности за успех. Овладейте негативното си предразположение и работете за успеха си.

ВЕЗНИ
Печалби
            Ще се почувствате много добре ако опитате да не налагате на всяка цена мнението си, особено що се отнася до въпроси от служебен характер. Мобилизирайте те се за осъществяване на целите, към които сте се насочили. Разчитайте на себе си, и не се предоверявайте някому, защото ще последват загуби, които ще ви изненадат неприятно. Обществените среди са добър периметър за разгръщане на способностите. Денят е печеливш.

СКОРПИОН
Укрепване
            Твърдо решени сте да промените нещата, които ви пречат да живеете пълноценно и спокойно. Този ден е доста тежък за Скорпионите, и по всичко личи, че ярко лошият период, продължил две години, приключва в събота, а неделя е ново начало за вас. Символиката е много силна, защото намеква на представителите на знака, че им предстои възкресение – пълно възстановяване!

СТРЕЛЕЦ
Ползотворна стратегия
           Денят ви предлага много изкушения и мнозина от вас едва ли ще устоят, пък и не е нужно. Ярко благоприятен ден от гледна точка на демонстрираната от ваша страна печеливша стратегия, ползите от която ще настъпят през по-късен етап. Като дневни събития сряда не е приятна, защото носи материални загуби,, и се характеризира с подли противникови удари. Пазете се!

КОЗИРОГ
Добър шанс
            Очаквате нещо днес, на което възлагате наистина големи надежди. Не пестите усилията си, за да останете доволни, дори околните ще се опитат да ви бъдат от полза. За вашата материална и финансова реализация сряда е благоприятна. Поради здравословна недостатъчност или липса на концентрация, денят ще е напрегнат за мнозина, но няма да пропуснете добрите си възможности. В професионален план и в бизнеса ще се сблъскате с много лъжи.

ВОДОЛЕЙ
Успехи
            Днешният ден ще е успешен за вас, тъй като подготвяте почвата за бъдещите си делови начинания. Успехът на Водолеите в сряда е безспорен, но не може да не се отбележат и деловите ситуации, при които поради лъжи и нечестни взаимоотношения ще настъпят загуби или ще има разминаване с благоприятни възможности. Повечето Водолеи ще реализират ярко емоционални контакти.

РИБИ 
Пазете се от измами
            Още един напрегнат и наситен с предизвикателства ден. Бъдете достатъчно концентрирани и максимално прецизни в работата си, за да си спестите от неприятности времето. Днес Рибите не бива да пропускат нищо съществено от полезрението си, за да не станат жертви на измама. Тази вероятност не е изразителна в дневната характеристика, но присъства. Шансът ви за делови успех е много силен и ще неутрализира неприятните лоши влияния. Предстои промяна. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft