Хороскоп за утре 9 октомври- КОЗИРОГ Ярки възможности за напредък, СТРЕЛЕЦ Добри постижения

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 9 октомври- КОЗИРОГ Ярки възможности за напредък, СТРЕЛЕЦ Добри постижения
17097
Хороскоп за утре 9 октомври- КОЗИРОГ Ярки възможности за напредък, СТРЕЛЕЦ Добри постижения

Сряда може да се характеризира като драматичен и зает ден. Времето е изпълнено с премеждия и някой важни контакти с хора от близкото ви обкръжение.

Опитайте да се владеете и да не се поддавате изцяло на емоцията.

ОВЕН
Късмет
Ангажиментите ви днес ще ви сблъскат с некоректни партньори, които ще се опитат да ви навредят. Сряда е благоприятна и определя категоричен успех в деловата сфера, парични печалби, успешни контакти в близкия приятелски кръг и удовлетворителни резултати по въпроси от лично естество. В обществените среди ке се сблъскате с нечии злодеяния. Необходимо е да сте внимателни. 

ТЕЛЕЦ
Добри постижения
Възможно е да се почувствате отегчени поради прекомерната си заетост или от нечие нежелано до вас присъствие. През този ден Телците ще постигнат успех в осъществяването на намеренията си, но той едва ли ще е в желаната пълнота, защото ще възникнат пречки по някои въпроси, придружени с много остри конфликти. Денят сряда се оказва ярко начало на предстоящи тотални промени в личен и в делови план. 
БЛИЗНАЦИ 
Трудности и проблеми
Денят ви ще бъде наситен на срещи. Разностранните ви контакти ще породят у вас интересни идеи и планове. Чрез кавги през този ден едва ли ще решат проблемите, които ви притискат, но за да постигнете целите си, или поне да достигнете до надеждни позиции за осъществяването им, следва да сте настойчиви в преследването им. Денят ще е тежък. Много добри възможности разкриват контактите в обществото. 

РАК
Проблеми
Изяснете си проблемите, преди да пристъпите към решаването им. Доста напрежение ще донесе този ден за Раците. В сферата на вашите делови и социални отговорности ще възникнат остри конфликти, които в много случаи ще прераснат в сблъсъци. Позициите ви са стабилни, но възникналата ситуация ще даде мощен тласък за промени в обкръжението и целите. 

ЛЪВ
Много напрегнат ден
Като хора реалисти и без да чакате изненади, ще вземете нещата в свои ръце, грижейки се за бизнеса, дома, семейството и развлеченията си. Доста напрегната поради кавги и остри сблъсъци в службата и бизнеса, сряда трудно може да се определи като благоприятна, но това не означава, че ще ви лиши от успех. Пазете се от враговете си! Ще действат подло и коварно. Денят е граничен и ще разкрие перспективи за благодатното ви бъдеще. 

ДЕВА
Действайте стратегически
Без големи усилия ще успявате да осъществявате идеите си. Принципната характеристика на сряда е – хубав ден. Има известни влияния, които подчертават натиска на външни сили,чрез които някой ще се опита да ви спре. Преценете добре обстоятелствата и действайте стратегически. Ситуацията е напрегната и  твърде променлива. Не бива да правите грешни ходове. 

ВЕЗНИ
Осъществени намерения
Конкурентите ви могат да ви бъдат източник на полезна информация. Днес представителите на Везни със сигурност ще постигнат пълен успех в осъществяването на целите си. Това е ден, през който ще се разделите с голяма част от притесненията си за бъдещето, защото ще укрепите позициите си по подобаващ начин, и ще се освободете от злодействата на мнозина от околните. 

СКОРПИОН
Реален шанс за успех
Материалното ви състояние се стабилизира и тази тенденция ще продължи и в близките дни. Вашите възможности за успех и задоволителни постижения са напълно реални, но мнозина от зодията лошо владеят нервите си, и са готови във всеки следващ момент да влязат в конфликти. Удържайте емоциите, особено в контакти с административни служители. 

СТРЕЛЕЦ
Добри постижения
Натрупаният опит ще ви подскаже най-доброто решение в завързана ситуация днес. От гледна точка на постижения в личен и делови план, сряда е доста благоприятна, но напрежението едва ли ще е по-малко, защото средата в която действате, и обстоятелствата формиращи взаимоотношенията, засилват нервността. Успешно ще планирате изпълнението на бъдещи задачи. 
     
КОЗИРОГ
Ярки възможности за напредък
Имате доста ангажименти днес, затова ще е добре ако бъдете концентрирани и не се занимавате с проблемите на околните. Сряда не лишава никого от добри възможности за постигане на целите, защото ви предоставя приличен късмет, но настойчиво подчертава, че трябва да разчитате предимно на личните си усилия. В по-широк план, денят създава условия за освобождаване от проблеми и за стабилизиране на позициите.

ВОДОЛЕЙ
Позитивно напрежение
Старайте се да сте добронамерени към всички, и най-вече към приятелите си. Днес напрежението в делово отношение е засилено за вас,, но тук става въпрос за позитивния му аспект. Възникват допълнителни задачи, изпълнението на които ще погълне цялото време на някои, а за други от зодията се очертават партньорски споразумения, с които ще се ангажират в най-близко бъдеще. 

РИБИ 
Успех за целите
С мощната подкрепа на обичаните от вас хора, ще постигнете намеренията си днес. Шансът ви за постижения в деловия сектор не е слаб, и няма съмнение, че ще успеете. Неприятното през този ден са личните противоречия с колеги в службата или в обществените среди. може да прераснат в остри конфликти. Някои Риби ще реализират своя цел чрез административна подкрепа. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft