Царе на парите-Зодиите, които ще напълнят джбонете с пачки през септември

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Царе на парите-Зодиите, които ще напълнят джбонете с пачки през септември
34776
Царе на парите-Зодиите, които ще напълнят джбонете с пачки през септември

Известният астролог Павел Глоба разкри представителите на кои зодиакални знаци тази есен ще получат сериозни финансови постъпления.

Не е тайна, че финансовото благополучие преди всичко се отнася до самия човек, неговите стремежи, желания и активности. Въпреки това астролозите твърдят, че и звездите играят много важна роля.

Съгласете се, че някои хора се опитват да спечелят пари и да натрупат състояние през целия си живот, но уви, това се оказва мисия невъзможна,

Други точно обратното – имат късмет във финансите през цялото време без да се стараят кой знае колко много.

Какви зодиакални знаци обаче могат да се радват на големи печалби през тази есен? В следващите редове ще ви разкрием именно това.

Близнаци

През септември Близнаците най-накрая ще могат да оберат плодовете на труда си. Финансовата ситуация ще е все по-благоприятна, а пачките ще се стичат от няколко източника.

Именно защото ще са много добре във финансов план през тази есен Близнаците могат да му отпуснат края и да отидат на екскурзия. Единственото от което те трябва да се страхуват, са спонтанните онлайн покупки.

Лъв

Ако вярвате на прогнозите на Павел Глоба, то той предвижда, че тази есен Лъвовете ще събират пари като гъби от полянка.

Голяма е вероятността през следващия сезон Лъвовете да завържат много полезни познанства, които до зимата да узреят и да им помогнат за развитието на собствен бизнес.

Везни

В живота ви ще се появи човек (представител на огнена или водна зодия), който ще ви научи на финансова грамотност и ще ви помогне да стъпите на крака. Вероятно той е ви отправи и печеливша финансова оферта.

Глоба препоръчва на Везните да променят професията си радикално тази есен. Няма да се получи да напълнят портфейла, ако не го сторят.

Козирог

През есента ще можете да изплатите дълговете и задълженията си. В края на този сезон обаче ще започнете да печелите и да увеличавате капитала си. 

Дай твоята оценка:
4 от 10 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft