Чай с ананас и подправки
    
    
    
                
            
                29 Май 2012
            
            
            3094
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Загрейте водата и ананасовият сок докато заврат. Прибавете карамфила, канелата и лимона и намалете температурата. Варете 10 мин. на средна температура. Извадете карамфила и канелата и сервирайте горещ, може и с парченца пресен ананас.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








