Черно море отне двама младежи

вход през zajenata.bg
За Жената
Инциденти
Черно море отне двама младежи
1161
Черно море отне двама младежи

В Сочи, Русия и в момента се провежда спасителна операция по издирването на двама 14-годишни, които 5-баловите вълни погълнаха от брега. Спасителите претърсват водна площ от 24 км, като в операцията участват и хиликоптери.

Свидетели на инцидента, който се е случил предната вечер, са съпрузи, снимащи залеза.

В обектива изведнъж попаднали двама тийнейджъри, които се опитвали да преминат реката в открито море. Очевидци не смееха да се втурнат към децата да им помогнат  заради бурята. Поради времето, спасителите все още не можели да използват лодки за търсене, но хеликоптери вече били свързани с операцията.

Точно на плажа бил организиран спасителен щаб. Вятърът обаче бил толкова силен, че спасителите поддържали връзка изключително по радиото. За непрофесионалисти, които също участвали в претърсванията, те били информирани и помолени да спазват мерките за сигурност. Местните жители гребяли по крайбрежието цяла нощ. Засега операцията не е дала никакви резултати.

 

Водолазите се надяват, че бурята скоро ще отшуми и може да се използва воден транспорт. Всички разбират, че шансовете за оцеляване сред подрастващите са не само минимални, но практически равни на нула. Но докато има някакви, търсенето няма да спре дори за минута.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft