 
                
            
	бисквити - 1 1/2 ч.ч. натрошени пълнозърнести
	захар - 3 ч.л.
	масло - 6 с.л. краве, разтопено
	крема сирене - 227 г, на стайна температура
	захар - 50 г
	ванилия - 1 ч.л. екстракт
	сметана - 240 мл готварска
	кокос - 1 пакет стърготини
	пресни боровинки (може и от сладко)
	за топинга:
	60 гр. брашно
	40 гр. студено масло
	50 гр. счукани сурови лешници
	3 с.л. кафява захар (или добавете още на вкус)
	Счукайте бисквитите в найлонов плик с помощта на точилка, или ги смелете в кухненски робот. Объркайте ги добре с 3 с.л. захар и разтопеното масло. Разпределете получения блат равномерно по дъното и стените на неголяма тава (или форма), като притискате с пръсти.
	Разбийте в купа крема сиренето, захарта, ванилията и сметаната. Ако искате, може да добавите още малко захар. Сипете кокосовите стърготини и разбъркайте с лъжица.
	Разпределете плънката върху блата в тавата и я заравнете. Отгоре сложете боровинките.
	В отделна купа смесете продуктите за топинга (маслото трябва да е студено и нарязано на малки парченца) и размесете с пръсти до получаването на трохи, които наръсете върху боровинките. Сложете чийзкейка за няколко часа в хладилник.


 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








