Чили по тоскански
    
    
    
                
            
                11 Септември 2013
            
            
            3954
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	500 гр. сурова наденица, обелена
	1 нарязана глава лук
	1 зелена и 1 жълтат чушка, нарязани
	1 консерва нарязани домати (530 гр.)
	1 консерва доматено пюре (150 гр.)
	1 консерва бял боб (530 гр.)
	по 1/2 ч.л. сух босилек и риган
	1 1/2 чаша настъргано сирене моцарела
В голям тиган натрошете наденицата, прибавете лука и пържете, докато месото стане готово, а лукът омекне. Прехвърлете в специален уред за бавно готвене (Crock-Pot) или обикновена тенджера. Прибавете останалите 4 продукта и объркайте. Гответе на най-ниска степен на котлона около 4 часа. Прибавете подправките, увеличете котлона и гответе още 10 минути. Поднесете в купички и наръсете порциите с моцарелата.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








