Шоколадови пастички със сини сливи
    
    
     
                
            
                10 Октомври 2013
            
            
            16760
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Към мармалада от сини сливи се прибавя содата. Оставя се да престои 20 минути. Прибавят се 400 мл хладка вода, олиото, брашното, захарта и останалите продукти. Сместа се изсипва в подмазана и набрашнена тава. Пече се 40 минути при 150 градуса.
Глазурата се приготвя, като шоколадът и маслото се разтопяват на водна баня. Изстиналият сладкиш се нарязва на парчета и всяко парче се топва в глазурата.
СЪВЕТ: Преди поднасяне, може да наръсите парчетата с кокосови стърготини или млени орехи.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








