Шоколадов крем
    
    
     
                
            
                15 Януари 2014
            
            
            80197
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                От млякото се отделя 1 кафена чашка. Останалото мляко се слага да заври заедно със захарта. Яйцата се разбиват, добавя се заделеното мляко, течният шоколад, какаото, брашното и ванилията. Обърква се до хомогенна кашица, която се сипва постепенно при непрекъснато бъркане във врящото мляко. Кремът се бърка, докато се сгъсти.
Насипва се в десертни чинийки или чаши, а отгоре се гарнира с натрошените бадеми.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








