Щастливата прогноза на известната Анджела Пърл за 2020-Телец-Планетата на късмета и парите ще бъде в дома ви, Овен-Време за промяна

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Щастливата прогноза на известната Анджела Пърл за 2020-Телец-Планетата на късмета и парите ще бъде в дома ви, Овен-Време за промяна
46372
Щастливата прогноза на известната Анджела Пърл за 2020-Телец-Планетата на късмета и парите ще бъде в дома ви, Овен-Време за промяна

Пред нас е новата 2020 година. Според любимата на нашите читатели астроложка Анджела Пърл тази година определено няма да ни остави да се отпуснем и да се отегчаваме.

Ще има много планетарни събития - 6 затъмнения (обикновено 4)! Годината на Белия метален плъх подготвя кариера и промени в живота за всички зодиакални знаци.

Днес предлагаме да се запознаете с прогнозата за промените от Анджела Пърл за следващата година. Използвайте енергията на 2020 г., за да промените живота си към по-добро!

Овен
Ако искате да промените нещо в живота си, тогава 2020 г. е за това! Овенът очаква промяна в статуса и кариерата. Това е много благоприятна година за брак, както и за търсенето на работа на живота.
Годината ще бъде изпълнена с ярки емоции и приятни пътувания. Във финансово отношение вие ​​също ще преминете на ново ниво. За Овена годината на Белия метален плъх ще бъде много продуктивна и радостна. Основното е да слушате интуицията си, не забравяйте да се наслаждавате на всеки момент и да продължите напред. Здравето също няма да ви подведе!

Телец
Юпитер - планетата на късмета и парите ще бъде във вашия 9-ти дом на хороскопа почти през цялата година. Тази година ще зачертаете  всичко старо, за да ви даде възможност да се преродите като феникс и да започнете отначало.
От януари ще започне трансформацията, която ще насочи живота ви към по-добро. Може би събитие под формата на пътуване или среща на учител, която ще промени отношението ви и ще промени стария начин на живот. По отношение на финансите можете да достигнете ново ниво, ако работите усилено, но в същото време не забравяйте и за останалото.

Близнаци
2020 ще бъде променлива година за всички зодиакални знаци . Това обаче ще засегне най-много Близнаци, тъй като повечето затъмнения през тази година ще се проведат в знака на Близнаци. Време е за промяна и възможност! Време е да оставите страховете си зад себе си и смело да продължите напред, за да срещнете щастието си.
Концентрацията, на която Белият плъх ще настоява през цялата година, ще накара Близнаците да имат различно отношение към времето си и към печалбите, които получават. Ако можете да бъдете по-сдържани в желанията си и да успеете да намалите броя на „Списъкът с желания“, това ще им позволи да отделят значителен бюджет, който могат правилно да инвестират.

Рак
Първото нещо, което Ракът трябва да направи през 2020 г., е да реши  какво иска да постигне под защитата на Плъха. Винаги ви е трудно да избирате между дома и работата, защото обичате да се концентрирате върху едно нещо. Въпреки това през 2020 г. както семейството, така и работата ще изискват да дадете пълно изчисление.

През пролетта акцентът може да се измести към любимите хора. Ще се радвате да помогнете на роднини и приятели в техните проблеми. Колегите обаче могат да разчитат на вашата подкрепа. Бъдете по-внимателни към здравето си, не забравяйте за останалото!

Лъв
Плъхът е първият знак на зодиака, което означава, че този път е идеален за такива амбициозни и целенасочени хора като Лъв. Ако през този период решите рязко да промените посоката на своята дейност: да намерите нова работа, да отворите бизнес, да започнете да инвестирате, тогава късметът сякаш ще ви пренесе към целта!
Това е благоприятна година с цел подобряване на здравето и завършване на целия незавършен бизнес. Втората половина на годината ще донесе добри печалби и промени в сферата на личния живот. Направете това, което ви вдъхновява - късметът определено ще бъде на ваша страна!

Дева
Началото на новата 2020 година ще бъде запомнено от вас с много впечатления, които ще излеят буквално от всички пукнатини. Тук имате нови книги, пътешествия и познанства и неочаквани прозрения. Нищо чудно, че до средата на януари ще почувствате лека умора и дори тъга - от факта, че животът ви не е това, за което сте мечтали. В този момент е важно да си дадете малко почивка, ограничавайки броя на случаите и контактите.
Звездите ви обещават възможността за кариерен удар, така че трябва да останете във форма. И също не забравяйте, че първата половина на годината е времето на началото. А това означава, че е време да оставим настрана страховете и да предприемем действия!

Везни
През първата половина на годината ви очакват подаръци, пътувания, срещи, признания и интригуващи оферти. За съжаление, прилив на емоции заплашва да ви опустоши до дъно. За да избегнете криза, която може да се случи през пролетта, опитайте се да излезете малко от текущите си дела.
Кръгът от приятели и общуването ще се промени. Ще има много комуникация с нови хора. Очакват се много командировки, преговори и пътувания. Временна финансова криза не е изключена, така че дори и малка командировка може да донесе прилична сума. Основното е да наблюдавате случващото се, да приемате всичко с достойнство и без излишна амбиция.

Скорпион
В началото на 2020 г. ще ни принуди да се концентрираме върху решаването на финансови проблеми и изясняване на отношенията с другите. Изненадващо, напрегнатите диалози с леки знаци на скандал дори ще ви доставят удоволствие, защото Скорпионите са известни любовници, които поддържат справедливостта.
Развивайки се по такъв неочакван начин, в края на януари най-вероятно ще започнете да реализирате някакъв дългоочакван бизнес проект. Очакват ви командировки, бизнес срещи и познанства, както и вдъхновяващи корпоративни партита. Здравето ще бъде добро, ако не забравите за съня и правилното хранене!

Стрелец
От началото на годината Стрелецът ще усети подобрение във финансовия сектор. Опитвайки се винаги да живее лесно и без тежести през 2020 г., мъжът Стрелец ще почувства нуждата от семейство. И Вселената ще чуе молбата му: срещата с основния човек от живота му е вероятно през есента. Тези, които вече са срещнали любовта си, трябва да помислят за сватба.
Женените Стрелци също чакат прекрасни промени, те също ще събудят хиперотговорност, ще искат по-удобно жилище, добър ремонт, удобен престой за цялото семейство и ще започнат да търсят нови начини да печелят пари за това. Благоприятни пътувания в чужбина!

Козирог
Началото на новата 2020 година ще озадачи Козирог доста странно на фона на непрекъснати празници и мързел, жажда за знания. Не се съпротивлявайте на импулса и не се срамувайте да седнете с учебника дори на празничната трапеза: покровителят на идващата година знае към какво ви тласка. Когато през втората половина на февруари ще имате шанс да промените коренно живота си към по-добро, науката, разбрана насред шумно забавление, ще се превърне във вашият коз.
През 2020 г. Козирозите от време на време ще преживяват периоди на силен спад на силите, това е всичко, защото в стремежа си да постигнат целта, последното, на което обръщат внимание, е собственото им здраве. Но не можете да пренебрегвате неразположенията и трябва да започнете да наблюдавате себе си, преди тези пристъпи на болка да се превърнат в хронично заболяване. И в никакъв случай не се самолекувайте!

Водолей
Всъщност всичко, което е необходимо за успех, е ясно да следва своите собствени насоки, които за Водолея ще бъдат много актуални през 2020 г. Това, което е работило чудесно в миналото, вече не е вярно. Включително идеята за вашето място и роля в този свят. Много Водолеи ще помислят за смяна на работата.
Промяната трябва да обогати и трансформира Водолея! Ще бъдете приятно изненадани - всичко ще се случи естествено и хармонично.

Риби
През годината ще получите много нови бизнес оферти. Слушайте вътрешния си глас и интуицията ви ще ви подскаже правилните решения. Ще можете да внесете ярки цветове в живота си и да го напълните с незабравими впечатления.
Самотните Риби ще имат какво да правят през 2020 г. в допълнение към личния си живот. Вашите приоритети могат да бъдат подредени по такъв начин, че просто няма да има време за романтика - работите много и активно, нещо се случва постоянно на работа, така че трябва да работите дори и през почивните дни. Единствената възможност по някакъв начин да подредите личния си живот е, ако познанство, превърнало се в любов, се случи точно по време на работа. И това може много добре да се случи!

 
Небесният покровител  на 2020 г., Белият метален плъх уважава силните и смелите и ако не отстъпите, той ще ви възнагради богато. Следващата година е време на положителни промени и бързи решения, ако не сте мързеливи и оставите нещата да минават сами и поемете отговорност за всичко, което се случва в живота ви, за себе си, можете да разчитате на дарове на съдбата!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft