Яйченик - бърза баница с юфка
    
    
    
                
            
                22 Януари 2015
            
            
            17912
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    8 яйца
1 кг. кисело мляко
1 пакетче юфка (или запечени кори за баница)
Млякото и яйцата се разбиват в купа. Подходяща тава се намазва с олио, юфката се разстила в тавата (запечените кори се натрошават). Отгоре се излива със сместа от млякото и яйцата и се поставя във фурната на 180 градуса. Добър апетит!
 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








