„Синът ми призна, че изневерява на бременната ми снаха, а след това разбрах още по-черната истина“:

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
„Синът ми призна, че изневерява на бременната ми снаха, а след това разбрах още по-черната истина“:
12809
„Синът ми призна, че изневерява на бременната ми снаха, а след това разбрах още по-черната истина“:

Изповедта на жена, чийто син призна, че е изневерил на бременната си жена, е пълна с невероятни подробности...

Изповедта на 63-годишна жена описва семейна ситуация, довела я до ръба на нервна криза. Жената е отчаяна от ситуацията с бременната си снаха и собствения си син, който изневерява на жена си и е имал множество връзки с различни жени.

Той отвори душата си за майка си и я направи носител на тази тайна, а сега жената е съсипана и не знае какво да прави.

„Синът ми (30) е женен за Оливия от 5 години, негова приятелка от гимназията. Преди две седмици беше рожденият ден на сина ми. Той излезе извън щата с някои от приятелите си от колежа, за да прекара време в хубав курорт. Снаха ми Оливия реши да остане у дома, защото е бременна в 7-ия месец с близнаци и е с рискова бременност. Настоях синът ми да отмени пътуването и да остане при жена си, но Оливия настоя да замине и да се забавлява. Затова я помолих да остане с мен, за да си почине и накрая тя прие предложението ми.

„Обичам снаха си. Тя е мила, уважителна и наистина ми е като дъщеря. Родителите й не са били никак добри с нея, така че лесно се сближихме, докато тя излизаше със сина ми. "Ние говорим много всеки ден и се виждаме често."

Жената първа забелязала, че синът й се държи странно.

„След като синът ми се прибра от пътуването си, можех да кажа, че нещо определено не е наред. Той не прие сладките, които му предложих, дори отказа да целуне Оливия. Вместо това той я прегърна неловко и беше просто невероятно, бях разстроена и притеснена от поведението му, не ми харесваше начина, по който се отнасяше с жена си, питах го отново и отново защо се държи толкова странно, но той избягваше въпросите ми, и след това се прибра вкъщи с Оливия.

По-късно снаха ми разказа повече за странното поведение на сина ми. Той се преместил в спалнята за гости, напълно отказал да яде каквото и да е от нейните ястия, отдръпнал се от нея и дори не я прегръщал. „Всеки път, когато съм говорила със сина си за това, съм получавала едносрични отговори или той напълно е игнорирал темата.“

Шокиращо признание

Синът не могъл да мълчи дълго, затова решил да разкаже всичко на майка си.

„Наскоро синът ми дойде при мен разплакан. Държеше папка, пълна с видимо смачкани документи. След като успях малко да го успокоя, той ми каза, че преди и по време на пътуването си за рождения ден е изневерявал на Оливия с много жени.

Още по-лошото е, че той е ХИВ позитивен. Нямам думи. Попитах го защо говори за аферите и диагнозата си на мен, а не на жена си, която е бременна с близнаци. Тогава той ме помоли да не й казвам нищо и да му позволя да остане при мен, докато обмисли по-нататъшните си действия."

— Казах му, че ако не каже на жена си, аз ще го направя. Тогава той побесня, крещеше и плачеше, казвайки, че ще разбия семейството му, преди да е стартирало, защото отказвам да му позволя да се забавлява и да взема решения в живота си.

Обвини ме, че облагодетелствам Оливия и искам да го отделя от децата му. Дори се наложи да се обадя на близък съсед, за да ми помогне да изгоня сина си от къщата. И още по-странното е, че след като той си отиде, аз погледнах документите, които той донесе и те не бяха медицински, а банкови извлечения.

Сега, честно казано, не знам какво да правя. Не съм сигурна в цялата ситуация, не искам да нараня никого. Но не мога да спра да мисля как това ще нарани Оливия, а може би и нейните неродени близнаци, ако й кажа. В крайна сметка може би синът ми е прав..."

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft