Вкусни рецепти със свинско

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Мариновани свински ребърца с червено вино
179288

Мариновани свински ребърца с червено вино

Продукти:
за 4 порции

* 2 кг свински ребърца
* 1/2 ч.ч. червено вино
* 3 с.л. соев сос
* 3 с.л. сос Уорчестър
* 3 с.л. балсамов оцет
* 3 с.л. зехтин
* 3 с.л. мед
* черен пипер
* сол

Време за приготвяне:
40 минути

Рецепта за Мариновани свински ребърца с червено вино:

Ребърцата (2 кг) се нарязват поотделно и се накисват в маринатата, получена от разбитите червено вино (1/2 ч.ч.), соев сос (3 с.л.), сос Уорчестър (3 с.л.), балсамов оцет (3 с.л.), зехтин (3 с.л.), мед (3 с.л.), черен пипер и сол. Оставят да киснат в маринатата няколко часа в хладилник, а след това се пекат заедно с маринатата в силна фурна до пълна готовност (около 40 минути). Сервират се топли с гарнитура от свежа салата.


 

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
11
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft