Вкусни рецепти със свинско

вход през zajenata.bg
729507
Свински хапки

Свински хапки

Продукти:
за 4 порции

* 400 г свински шол
* 2 с.л. мед
* 1 ч.ч. бяло вино
* куркума
* босилек
* сол
* черен пипер
* кимион
* За гарнитура:
* 2 картофа
* 50 г грах
* 1 морков
* 50 г зелен фасул
* 25 г масло

Време за приготвяне:
30 минути

Рецепта за Свински хапки:

Месото (400 г) се нарязва на средно големи парчета. Медът (2 с.л.), виното (1 ч.ч.) и подправките се разбиват, докато се получи еднородна смес. С нея се залива нарязаното свинско месо и се оставя на студено за 2 часа в хладилника. Отцежда се и се пече на тиган грил до пълна готовност. Картофите (2 бр) се нарязват на кубчета, морковът - на тънки ленти, стръкчетата зелен боб - на половинки. Зеленчуците се посоляват и задушават в масло. С тях и със салатен лист се гарнират свинските хапки.

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft