Италиански билков сос
    
    
    
                
            
                18 Юни 2013
            
            
            8570
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Нарежете хляба в кухненския робот на ситни трохи и извадете настрана. Сложете вътре останалите продукти и пюрирайте до гладка смес. Прибавете хляба най-накрая и добавете още вода, ако сосът ви се види гъст.
	Поднася се към риба, печени картофи или със стръкове целина.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








