Телешко по италиански с бяло вино

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Телешко по италиански с бяло вино
Телешко по италиански с бяло вино
admin
Добавена от: admin
23043
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

зехтин - 1/2 ч.ч.
телешко месо - кайма 500 гр.
моркови - 3 бр. нарязани на кубчета
лук - 1/2 глава накълцана
сол - 1 ч.л.
черен пипер
бяло вино - 3 с.л. 

Загрейте зехтина в голям тиган на умерена температура.

Запържете каймата, като бъркате, за да разбиете бучките, докато месото започне да покафенява. Прибавете морковите, лука, солта и черния пипер и разбъркайте добре. Пържете докато зеленчуците започнат да омекват, а месния сок започне да се избистря, около 5 мин.

Прибавете виното и пържете още 1 мин. Сервирайте с гарнитура от задушени картофи и ориз или като сос за спагети. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft