Последните думи на Шумахер

вход през zajenata.bg
За Жената
Последните думи на Шумахер
13276
Източник: monitor.bg
Последните думи на Шумахер

Легендата на Формула 1 Михаел Шумахер се оплакал от състоянието на снега в Алпите и предложил на съпругата си да отидат в Дубай, малко преди инцидента, който го остави с почти фатална мозъчна травма, разкрива Корина Шумахер.

52-годишната съпруга на Михаел наруши 8-годишното си мълчание за състоянието на пилота, признавайки: „Михаел ми липсва всеки ден. И то не само на мен.

Липсва на децата, семейството, баща му, всички около него.
Корина Шумахер говори в нов документален филм на Netflix за живота на германския пилот и споделя, че той е изразил съмнения относно условията за ски във френския курорт Мерибел през декември 2013 г. „Малко преди инцидента в Мерибел той ми каза: „Снегът не е много добър. Може да отидем в Дубай и да скачаме с парашут там“.
Това е едно от последните неща, които Михаел е казал на съпругата си преди да падне и да удари главата си в камък по време на ски спускане със сина му Мик (бел. ред. тогава на 14 години). Шампионът във Формула 1 получи ужасяваща мозъчна травма, която го остави в кома за 6 месеца.
Оттогава Михаел получава специализирани грижи в дома му в Швейцария край женевското езеро, а семейството му не разкрива никакви подробности около здравословното му състояние.
Сега Корина решава да прекрати мълчанието си и споделя, че в годините, в които Михаел се е състезавал във Формула 1,
тя е вярвала, че „ангели хранители“ бдят над съпруга ѝ.
„Винаги беше невредим след състезанията. Ето защо бях убедена, че той има няколко ангели хранители, които бдят над него.
Не знам дали е защото това е вид защитна стена, която издигаш около себе си или просто си наивен, но на мен никога и през ум не ми е минавало, че нещо някога може да случи на Михаел. Никога не съм обвинявала Господ защо това ни се случи сега. Инцидентът беше просто наистина лош късмет – най-лошият късмет, който някога може да извади в живота си“, споделя жената на Шумахер

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft