19 Юни 2012
109246
Гръцка баклава
Панирани пълнени маслини по гръцки
Печена риба със зеленчуци
Фасул по гръцки
Чушки и патладжани по гръцки
Майонеза с бадеми по гръцки
Гръцки кюфтенца
Гръцки картофени кюфтета
Грах с домати по гръцки
Пиле с лимон по гръцки
Агнешки кебап по гръцки
Агнешки кебап по гръцки
1 кг агнешко бутче с костите
2 големи домата
1 голяма чушка
сок от цял лимон
1 лъжичка майорана
черен пипер
сол
Нарязваме обезкостеното месо на кубчета със страна около 3 см и поръсваме с лимонов сок. Нарязваме чушката на квадратчета, а доматите на половинки. Набождаме месото, чушката и доматите на шишове, посоляваме, поръсваме черен пипер и печем на силен грил, като от време на време обръщаме. Поднасяме със задушен ориз.
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за кожата
Съвети за косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари