19 Юни 2012
                
                113299
            
                                                                        Гръцка баклава
                                                                                                Панирани пълнени маслини по гръцки
                                                                                                Печена риба със зеленчуци
                                                                                                Фасул по гръцки
                                                                                                Чушки и патладжани по гръцки
                                                                                                
                            Майонеза с бадеми по гръцки
                                                                                                Гръцки кюфтенца
                                                                                                Гръцки картофени кюфтета
                                                                                                Грах с домати по гръцки
                                                                                                Пиле с лимон по гръцки
                                                                                                Агнешки кебап по гръцки
                                                            
                Майонеза с бадеми по гръцки
	2 жълтъка
	120 г смлени бадеми
	60 г галета
	6 скилидки чесън
	150 г зехтин
	1 лъжица лимонов сок
	2 лъжички ситно нарязан магданоз
	черен пипер
	сол
Счукваме чесъна в хаван, прибавяме жълтъците, бадемите, галетата, черен пипер, сол и бъркаме до получаване на каша, след това прибавяме на капки зехтина. Накрая поставяме лимоновия сок и магданоза. Поднасяме към студена риба, студено месо, студени варени зеленчуци и варени, необелени картофи. Можем да начукаме чесъна с кръгъл нож, да прибавим жълтъците, галетата, ситно настърганите бадеми, черен пипер, сол и на капки зехтина.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                            







