19 Юни 2012
                
                113299
            
                                                                        Гръцка баклава
                                                                                                
                            Панирани пълнени маслини по гръцки
                                                                                                Печена риба със зеленчуци
                                                                                                Фасул по гръцки
                                                                                                Чушки и патладжани по гръцки
                                                                                                Майонеза с бадеми по гръцки
                                                                                                Гръцки кюфтенца
                                                                                                Гръцки картофени кюфтета
                                                                                                Грах с домати по гръцки
                                                                                                Пиле с лимон по гръцки
                                                                                                Агнешки кебап по гръцки
                                                            
                Панирани пълнени маслини по гръцки
250 г едри зелени маслини без костилки, 1 средна глава червен лук, нарязана на ситно, 1 склидка чесън, смачкана, 2 тънки резена шунка, нарязана на ситно, 4 супени лъжици ситно нарязан магданоз, щипка черен пипер, 2 супени лъжици зехтин; За панировката - 1/2 чаена чаша брашно, 1 голямо яйце, разбито, галета, зехтин (олио) за пържене.
	 Сложете лука, чесъна, шунката, зехтина и черния пипер в кухенски процесор и пасирайте до гладко пюре. С помощта на щприц напълнете вътрешността на маслините със сместта.
	Загрейте зехтина(олиото) в тиган на умерена температура. Оваляйте маслините първо в брашното, след това в разбито яйце и накрая в галетата. Пържете до златисто. Извадете и поставете върху хартиена салфета и сервирайте.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                            







