Малките неща които възбуждат мъжете до полуда...

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Секс
Малките неща които възбуждат мъжете до полуда...
340814
Малките неща които възбуждат мъжете до полуда...

Дали ще запалиш огън, или ще направиш спектакъл с фойерверки, зависи единствено от теб. Съществуват различни дребни елементи, които извънредно силно възбуждат мъжете и правят секса незабравим.

Те са особено прости и лесни за реализиране, ето защо съветваме всяка дама да се възползва от тях. Със сигурност ще остане доволен!

Инициатива. Мъжете са ловци по природа, но пък егото им е свръх доволно, когато дамата от време на време стартира любовните ласки първа.

Спонтанност. Повечето мъже супер много се вълнуват от идеята за спонтанен секс. Например в колата или пък да го събудите с френска любов. Много е сладко, когато е неочаквано. Със сигурност ще забележите колко по-първичен, но и страстен ще бъде той.

Аромат. Нежността и приятният аромат на женската кожа винаги ще действа възбуждащо на мъжете. При това и оставя спомени, при мисълта за които той дълго време ще усеща сладка тръпка ниско в корема.

Контрасти. Емоционални - да вземем за пример скарали сте се, сърдита сте му, той очаква цупене с дни, а изведнъж му разкопчавате ризата и започвате да го целувате страстно. Физически - смяната на интимните ласки от динамични към сластни и бавни и обратното също много се харесва на мъжете. Само не прекалявайте с честотата на промените и не ги правете, когато той е точно преди оргазъм.

Желание. Каквото и да правите, както и да го правите, никога няма да има пълен ефект, ако желанието ви за секс не си личи! То е нещото, което пали и най-дълбоките мъжки страсти. Да вижда, че ви доставя огромно удоволствие и че го желаете с цялото си същество. Това е ключът към мъжката наслада.

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft