Радина Кърджилова вече избра името за бебе №3!

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Радина Кърджилова вече избра името за бебе №3!
14270
Радина Кърджилова вече избра името за бебе №3!

Крехката Радина Кърджилова , която стана майка за втори път в началото на годината, вече е готова за трето дете от партньора си в живота, Деян Донков. Самата тя сподели, че след двете мъжки рожби, които роди на Деян, вече иска третотo да е момиче. „Бих искала третото ни дете да е момиче, даже имаме идеи за името.

Ще се казва Дая. Първата буква на Деян. Втората буква на майка му на Деян. И третата буква на баба му на Деян“, споделя щастливата Радина.

Радина Кърджилова бременна

Звездата oт екрана и сцената споделя, че по време и на двете бременности е изпитвала страх, но вече се чувства много по-подготвена като майка. „Когато Христо (първородният й син бел. ред.) беше бебе, не можех дори да го изкъпя. Толкова ми трепереха ръцете от вълнение и притеснение!“, спомня си Радина.

Тогава Деян се заемал с къпането на детето: „Деян го къпеше в мивката, спомням си как буквално му се събираше в шепата. В началото Деян му сменяше памперсите. Много плаках, докато ми дойде кърмата Христо, беше голяма драма, много трудно тръгна. Но сега с Йоан бях много по-спокойна и уверена“, отбелязва актрисата.

Радина и Деян с Христо

Любимата на Деян Донков казва, че и двата пъти ражда планирано със секцио: „И двамата ми синове са родени със секцио, за мое съжаление просто не ми се удаде да родя по нормален път!“, казва тя. „Преди първото раждане отидох на контролен преглед, а докторът ми каза, че имам разкритие, и ме вкара да раждам. Oпитаха ce да предизвикат нормално раждане, но не се случи и се наложи секцио“, казва Радина.

Радина Кърджилова бебе

„За второто секцио бях много уплашена, постоянно плаках, пише „България Днес“. После по-трудно се възстанових от операцията. Но сега всичко е наред“, казва Радина и допълва: „С Деян сме страхотен отбор. Аз съм му не само партньор, аз съм му и приятел, любима, партньор на сцената... все хубави неща! Моите родители също много ми помагат, опитвам се да намеря време за всичко както за майчинството, така и за професията. Защото усещам, че съм в тези години, в които мога да дам много!“.

Преди време Радина призна, че астролог й предсказал появата на бял свят на тв момчета: „Когато навърших 25, отидох на астролог и разбрах по изчисленията, че ще имам две момчета. Разбира се, не повярвах, макар че много от нещата, които ми казаха, впоследствие се оказаха верни. А ето, десет години по-късно имам Христо и Йоан!“.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft