Златна деветка-ритуал за щастие и богатство

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Позитивни мисли
Златна деветка-ритуал за щастие и богатство
2257
Златна деветка-ритуал за щастие и богатство

Много пари са мечтата на мнозина, но само мечтането не е достатъчно. Важно е да си поставите ясни цели, за да улесните преминаването към богатство. Благодарение на визуализацията на една мечта, подкрепена от ритуал за щастие, ще бъде по -лесно да се привличат финансови потоци.

Тези, които си поставят цел и ясно разбират необходимите суми за конкретни придобивания или инвестиции, постигат успех по -ефективно и по-бързо. Експертите препоръчват да изберете ден за размисъл върху бъдещето си, да си поставите конкретни задачи и да подсилите всичко това с ритуала Девятка пари. С негова помощ придобиването на финансова стабилност ще се окаже в пъти по-бързо.

Ритуалът може да се извършва по всяко време: ден или нощ, понеделник и неделя, лято и есен. Основното предизвикателство е да вярвате в това, което се казва и прави и да поставяте ясни цели. Оптимистично отношение и увереност в бъдещите успехи ще ви помогнат да постигнете желаната цел, без да губите време и енергия.

За да извършите ритуала, не са необходими специални атрибути - просто поставете числото 9 в монети и кажете:

„Всяка монета привлича богатство, еластичните купюри се заселват в джобовете. Моята цел (да озвуча мечтата) наближава, започва щастлив живот. "

След това монетите се поставят на уединени места в къщата, а също така се поставят в джобовете на дрехите, за да привлекат финансов късмет и щастие навсякъде. След като първите пари бъдат преведени по сметката, една от монетите се дарява за благотворителност с думите:

"Плача за доброта, ще подам безплатно ръка за помощ, ще привличам още по -голям късмет към себе си."

С всяка касова бележка те дават монета, докато не остане такава. Тя ще се превърне в самия талисман за пари, който ще привлича богатство и щастие в живота без прекъсване.

След завършване на ритуала е важно да не се задържате върху мисълта за несметни богатства, в противен случай алчността и алчността ще изиграят жестока шега, лишавайки вселената от благоволение. Късметът и успехът няма да се отклонят от честните и  позитивни хора, които не са свикнали да се поддават на временни трудности.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft