Как да събудите либидото си

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Как да събудите либидото си
6361

Какво се случва с нас, когато нещата станат сериозни? Всички са забелязали как сексът умира със задълбочаването на връзката и как той се превръща по-скоро в ритуал или пък задължение. Естествено това не важи за всички двойки, които са заедно от по-дълго време, но все пак донякъде описва ежедневието на по-голямата част от дори младите партньори.

Истината е, че след като нещата се задълбочат не сексът , а любовта заемат главното и централно място в съзнанието. Емоциите са толкова големи и толкова егоистични за внимание, че изместват почти всичко друго от съзнанието. Човек започва да функционира определено по-емоционално , отколкото сексуално.

Истинската магия на секса е в прелъстяването и в играта, която предхожда секса или, която е по време на секса, както и тази след него. Важното е да задържите интереса в сексуалните си отношения. Не се притеснявайте да експериментирате или пък да правите от фантазиите си реалност. Някои сексолози твърдят, че добрият крос повдига либидинозните енергии (освен това намалява апетита ви).

Направете така, че програмите които имате заедно с партньора да бъдат така организирани, че да имате възможност за едно общо тичане и време след това да се разтоварите. Не само краката ви трябва да се тренират в бягане, но мускулите на таза се нуждаят от тренировки, за да осъществят пълноценно своята роля в секса. Това е особено важно при жените - при тях мускулът, който отговаря за получаването на оргазъм трябва да бъде трениран, ако искате да ви служи по-активно и да получавате съответното удоволствие. За развиването на това умение можете да се обърнете към древното учение Тантра (тантризъм). Освен успокоението ще получите и някои добри идеи как да повдигнете сексуалната си енергия .

Ето няколко начина да събудите либидото си с тантра техники:

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов и секс
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft