10 сигурни знака, че приятелката ти си е правила пластики, дори и да твърди, че е естествена:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
10 сигурни знака, че приятелката ти си е правила пластики, дори и да твърди, че е естествена:
3280
10 сигурни знака, че приятелката ти си е правила пластики, дори и да твърди, че е естествена:

Ако една жена на възраст изглежда подозрително млада и по-красива от всякога, то най-вероятно е прибягва до услугите на пластичната хирургия - в днешни дни това вече се счита за нормално. Когато след това ни уверява, обаче, че външността й е напълно естествена, постигната с помощта на масажи и разкрасяващи домашни маски с краставица, това вече е досадно. Ако пък видимо "пипната" жена продължава да обикаля хирурзите в търсене на този, който няма да ѝ откаже поредната операция, това вече е патология.

Ако се чудите, дали тази или онази знаменитост или просто красивата ви приятелка е минала по този път (дори и да се кълне, че не е), ето как да я уличите в долна лъжа. Това са 10-те белега, които издават намесата на пластичния хирург :

1.

Погледнете ушите.

белег на ушите

Обичайният лифтинг на лицето може да бъде много успешен. Въпреки това, не може да се направи, без да се оставят белези и пред двете уши. Понякога преходът от гладката, светла кожа на ухото към друга текстура върху кожата на бузите може да е очевиден. Понякога тези белези се удебеляват. Те могат да бъдат лекувани с инжекции от стероиди или лазерни процедури, но белегът като „таен знак“ все пак си остава завинаги.

2. Погледнете веждите

повдигнати вежди

Ако дамата си е правила инжекции Ботокс на челото еправилно или твърде често, то въпросното вещество изкривява веждите, като придава на лицето онова изражение, което се описва като "зловещо". Това може да се коригира с още няколко инжекции над веждите, елиминирайки дисбаланса. Или, напротив, изчакайте няколко месеца - Ботоксът се усвоява от организма.

3. Високо "изгладено" чело

Памела Андерсън

Това не е таен, а явен знак за лифтинг. Само че в този случай белезите не могат да се видят, защото са скрити под косата. Но изражението на самата жена може да се промени твърде много. Ако не вярвате, това на снимката горе е Памела Андерсън.

4. Израз на лицето: "Изненада!"

изненадано изражение

Изглежда ли въпросната дама леко изненадана - през цялото време? Дали е над 60? Почти всички възрастни хора имат отпусната, увиснала кожа на горния клепач. Така че, ако очите на секси-бабчето са широко отворени, тя най-вероятно е имала доброволна среща със скалпела.

5. „Дълбоко замразяване“

замръзнало изражение

Обикновено, този ефект на напълно невъзмутимо лице при всякакви обстоятелства възниква от прекалено много ботокс в челото, както е споменато по-горе, но може да бъде утежнено от прекомерно количество инжекции в "пачия крак" около очите и в бръчките в назолабиалната област.

6. Меките части на ушите са се превърнали в "стафиди"

уши след пластика

По време на "ремонта" на лицето, хирурзите понякога откъсват тази част на ухото от лицето, стягат кожата плътно и след това я прикрепят отново. Ако направят процедурата набързо, това може да доведе до появата на бръчки, подобни на стафида.

7. Характерна подпухналост на лицето

Присила Пресли

Съвременната екстремност - подпухнало лице, също наричано „лице като възглавница”. Причината: филъри в шокови дози. Ефектът трябва да изчезне напълно след няколко месеца. Но веднага след процедурата той наистина е плашещ - това нещо на снимката е Присила Пресли.

8. Опъната кожа под брадичката

опъната брадичка

С остаряването кожата на врата под брадичката на практика увисва при почти всички над 50-годишна възраст. Това може да се избегне, ако постоянно работите върху себе си. Но ако въпросната жена не е балерина, дори никога не е практикувала танци, а челюстната линия в профила ѝ е изпъната като бръснач, нейната тайна е лифтинг на лицето.

9. Устни на пъстърва

устни корекция

Тя казва, че носи нов гланц за устни, който прави устните подпухнали. Може би, но изчакайте - горната й устна е по-голяма от долната! В природата долната устна обикновено е 50% по-голяма от горната. Така всяка подобна промяна е резултат от инжектиране. Озадачаващо е, че младите жени често го правят умишлено, молейки хирурзите да им направят устни, които са малко като на актрисата Лиза Рин (на снимката).

10. „Засмукала тръба“

жена с много корекции

Умишлено даваме „за десерт“ пример за повдигане на лицето от "старата школа", подобно на това на Джоан Ривърс. Някога, преди появата на синтетичните филъри и други модерни разработки, хирурзите просто са опъвали, изрязвали и зашивали отново. Сега съществуват различни комбинирани техники, но в живота можем да видим много примери като този на снимката.

А сега - ако се върнете към първата снимка - мислите ли, че самата жена смята, че пластиката на лицето й е успешна?

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft