1,2,3 или 4 избери и виж какво говори това за теб

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
1,2,3 или 4 избери и виж какво говори това за теб
2916
1,2,3 или 4 избери и виж какво говори това за теб

Телефоните са станали неразделна част от нашия живот, те заместват много неща: будилник, преносим компютър, камера, диктофон - и  имат огромен брой функции. Връзки, приятелства, работа - всичко в това малко устройство. Помислете за момент, колко пъти на ден го държите в ръцете си? Оказва се, че начинът, по който държите телефона си играе важна роля.

Тест на знака

Има четири основни начина за задържане на телефона и както се оказа, всеки от тях съответства на определен тип човек . Разберете към кой тип принадлежите! Преминавайки психологически тестове в свободното си време , човек започва да разбира по-добре себе си и често е в хармония с другите, а също така е и много интересно.

Държите телефона в едната си ръка и въвеждате текста с палец .

Фактът, че държите телефона с една ръка, показва вашата многозадачност. Дисциплината е вашето малко име. Вие се справяте отлично със задачите си. Вие сте събрани, организирани, винаги разбирате кое е добро и кое е лошо.

 

Ти си отворен човек, обичаш да бъдеш в центъра на вниманието. И наистина обичате да говорите за себе си. Но да слушате друг човек не е лесна задача за вас. Хората често ви обиждат, но вие не го правите нарочно. Вие цените истинската любов и можете да я различите от претенциозността. Вашата сродна душа има голям късмет, защото за нея сте готови на всичко и дори повече.

Държите телефона с две ръце и въвеждате текста с палец .

Това предполага, че сте много честен човек. Никога няма да го поискате, но жадувате внимание, грижа и защита. Чувствата ви са скрити зад седем ключалки. Вие също не сте склонни да проявявате чувства към своята сродна душа, така че тя може да изпитва липса на любов и грижи. Опитайте се да бъдете по-меки и по-отворени с любимите си хора, те определено ще ви разберат.

 

Държите телефона с две ръце, използвайте два палеца, за да наберете.

Вие сте много впечатляващ и уязвим човек, често изпитвате страх и тревожност. Страхувате се да направите нещо нередно, да кажеш нещо нередно? Обичате да правите всичко добре, дори перфектно, но много често се притеснявате, че може да пропуснете нещо.

Трябва да бъдете по-малко взискателни към себе си и да работите малко върху самочувствието си. Наистина с усърдието си за работа можете да постигнете много, не позволявайте несигурността да го съсипе! Имате нужда от партньор, който ще ви разбере и подкрепи. Ако се чувствате уверени до него, значи това е точно този човек! Ще го обичате от все сърце, защото просто не знаете как да направите нещо полусърдечно.

Държите телефона с една ръка, пишете текста с показалеца на другата ръка.

Ти си тих и спокоен човек, действията ти винаги са добре обмислени. Характеризирате се с алтруизъм, за благополучието на другите сте готови да жертвате интересите си. Предпочитате тишината, домашния уют и прекарване на време с тесен кръг приятели. Не обичате тълпи и шумни компании.  Кавги, драми, сълзи и затръшване на вратата - всичко това не е за вас. Знаете как истински да обичате и можете да простите на любимия си всичко

Благодарение на този тест можете да определите не само вашия характер, но и вида на личността на приятели или дори непознати. Просто трябва да обърнете внимание на това как държат телефона си. Виждате ли, всичко в нашия живот е взаимосвързано и всичко има някакъв скрит смисъл.

Ето как да определите типа на личността на човек , дори ако го видите за първи път, само за няколко секунди: просто обърнете внимание на това как държи смартфона си. Предпочитанията му характеризират човек много добре , какво ще кажете?

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft