2-те зодии, които ще се заринат в пари и любов до края на лятото:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
2-те зодии, които ще се заринат в пари и любов до края на лятото:
31285
Източник: bg-astrology
2-те зодии, които ще се заринат в пари и любов до края на лятото:

Да, има зодии, които просто са галеници на съдбата и тя изсипва върху им всичките си дарове, без да се скъпи. Пари, любов, успехи - това вещаят звездите за тези два зодиакални знака - ето 2-те зодии, които ще забогатеят до края на лятото :

Рак

За Раците лятото идва спокойно и без особени промени, както и изненади.

Отдавна мечтаете именно за това спокойствие – както в личен, така и в професионален план.

Юли се очертава ненапрегнат и лежерен, но през август започват изненади - и то какви! На много представители на зодиака ще им се наложи да си стягат багажа, защото ги очаква неочаквано пътешествие.

Дали подарък, дали печалба… оглеждайте се внимателно и не забравяйте редовно да си пускате тотото, защото късметът е на ваша страна в следващите месеци.

Скорпион

На вас лятото просто няма да ви стигне, заради положителните емоции, които ще го изпълнят. Бъдете щастливи от това, което ви предстои, защото малцина могат да си пожелаят точно това.

Всичко започва да се случва след средата на лятото - очакват ви малки чудеса, но най-голямото от всички е свързано с любовта. Обвързаните ще получат предложение за брак или предложение за съвместно съжителство, според зависи на какъв етап от връзката си са.

Необвързаните ще се запознаят с човек, който ще открадне сърцето им и изобщо няма да има намерение да го връща обратно. Ще бъдете обсипани с много внимание, изненади и отношение, за което не сте си и мечтали. Ще се влюбите…

Това не е всичко - късметът ви съпътства и във финансовите дела, така че се възползвайте от всеки шанс за печалба, който ви се изпречи на пътя!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft