3 причини защо той охладнява точно, когато всичко изглежда идеално:

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
3 причини защо той охладнява точно, когато всичко изглежда идеално:
4255
Източник: i-woman
3 причини защо той охладнява точно, когато всичко изглежда идеално:

Ако имате опит в излизането по срещи и няколко неуспешни връзки зад гърба си, то със сигурност сте преживявали следния кошмар: внезапно, когато между вас нещата изглеждат повече от идеални, мъжът се отдръпва и се превръща в "призрак". Той сякаш изчезва безследно – спира да звъни, да отговаря на съобщения и т.н.

Може да бъде болезнено да се чудите какво точно се е объркало, когато наистина сте вярвали в потенциала на тази връзка. Ето 3-те най-чести причини той да охладнее внезапно .

1. Прекалено много се вълнувате

Няма основателна причина да се вълнувате прекалено много за първа или трета среща. Ако върви добре, това е страхотно! Но няма нужда да мислите твърде далеч във времето и да правите планове за след два уикенда или за съвместна почивка. Не инвестирайте твърде много емоции в началото – първо, защото лесно можете да бъдете разочаровани и второ, защото може да се сдобиете с гадже „призрак”.

2. Отчаяни и твърде достъпни сте

Ако ви липсват житейски цели или изглеждате твърде достъпни и готови да се впуснете във връзка едва ли не от скука, то вероятно това е причината да не получите обаждане. Никой не иска натискът да бъде единственият източник на щастие за някого. От решаващо значение е да се чувствате щастливи и пълноценни, за да намерите някой, който подобрява живота ви и не се очаква да запълва празнината.

3. Той е уплашен

Доста често се случва мъжът да се окаже емоционално недостъпен човек, който може да ви побърка, давайки ви признаци на интерес и след това започва да спазва дистанция. Както се казва „твърде добре не е на добре”, така че ако химията помежду ви е наистина страхотна, нищо чудно той да се изплаши.

Дай твоята оценка:
1 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft